چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کباب با طعم لذت و ترس


کباب با طعم لذت و ترس

رستوران های بسیاری در سراسر دنیا وجود دارد که داشتن غذاهای خوب و خوشمزه, شیک و ویژه بودن محیط رستوران یا تکنیک های ویژه برای پخت غذا, آنها را به جاذبه های گردشگری تبدیل کرده است و از سراسر دنیا گردشگران بسیاری تنها برای خوردن وعده ای غذا و بودن در آن محیط به آنجا می روند

رستوران‌های بسیاری در سراسر دنیا وجود دارد که داشتن غذاهای خوب و خوشمزه، شیک و ویژه بودن محیط رستوران یا تکنیک‌های ویژه برای پخت غذا، آنها را به جاذبه‌های گردشگری تبدیل کرده است و از سراسر دنیا گردشگران بسیاری تنها برای خوردن وعده‌ای غذا و بودن در آن محیط به آنجا می‌روند.

رستورانی بالای درخت، رستورانی یخی، رستورانی زیر آب یا به صورت معلق در آسمان همگی نمونه‌هایی

از این گونه جاذبه‌های گردشگری هستند.

رستورانی در کشور اسپانیا وجود دارد که غذاهای خود را روی دهانه آتشفشانی فعال کباب می‌کند. خوراکی سالم و خوشمزه البته با چاشنی ترس و هیجان در این رستوران انتظار شما را می‌کشد.

به نظر می‌رسد این رستوران با دیگر رستوران‌های عجیب و غریب متفاوت است چراکه شما لذت و ترس را در کنار هم تجربه خواهید کرد.

این رستوران روی دهانه آتشفشانی فعال قرار گرفته که البته همانند سوراخ بزرگی روی کوهی است که تنها حرارت و گرمای کوه‌های آتشفشانی را دارد و خبری از مواد مذاب و فوران آنها به اطراف نیست.

باید گفت شود این کوه آتشفشانی سال‌های ۱۷۳۰، ۱۷۳۶ و ۱۸۲۴ میلادی فعال شد و تا به امروز در اعماق نزدیک به ۲۰۰ متری زمین آرام گرفته است و حرارتی پایدار برابر با ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد را تولید می‌کند.

نام این رستوران اسپانیایی، «ای دیاپلو» است که در یک جزیره اسپانیایی با نام «لانزروت» از مجموعه جزایر قناری، در شمال غرب مراکش قرار گرفته است.

سال ۱۹۷۰ میلادی شخصی به نام سزار مانریکو برای شناساندن زیبایی‌های این جزیره به دنیا و ایجاد منطقه‌ای گردشگری، تصمیم می‌گیرد تا رستورانی روی این دهانه آتشفشانی بسازد تا گردشگران در کنار خوردن کباب‌های خوشمزه زیبایی‌های جزیره را نیز از بالا تماشا کنند و لذت ببرند.

ساخت این رستوران بسیار سخت بود و با دیگر ساختمان‌های این منطقه تفاوت‌های بسیاری دارد. چراکه برای پی‌ریزی این ساختمان نمی‌شد زمین را کند تا اصول محکم‌سازی را اجرا کرد.

سطح زمین از سنگ‌های آتشفشانی تشکیل شده و آتشفشان نیز آنقدر آتشین بود که اجازه کندن را به آنها نمی‌داد.

به همین دلیل ساختمان رستوران را درون ۹ لایه سنگ‌های آتشفشانی پایه‌ریزی کردند که استحکام کافی برای ساخت بدنه ساختمان را فراهم می‌کرد.

آشپزخانه اصلی و منقل کبابی کردن غذاها که همان دهانه آتشفشان است نیز به شکل مدور روی آن ساخته شده و تقریبا شبیه تنور‌های سنتی به نظر می‌رسد.

در واقع همه چیز کاملا عادی به نظر می‌رسد تا زمانی که به جلو بروید و سنگ‌های آتشفشانی دندانه‌دار را در اطراف تنوره و استخر متلاطم و مواد مذاب را در زیر آن مشاهده کنید، در اینجاست که هیجان و ترس به سراغتان می‌آید، اما نگران نباشید چراکه به گفته مسوولان این رستوران که به صورت دوره‌ای و منظم فعالیت‌های کوه آتشفشان را تحت نظر دارند، همه چیز تحت کنترل است.

آنچه در طی این سال‌ها نشان داده شده، این است که بسیاری از گردشگران که به این منطقه می‌آیند خوردن کباب روی این دهانه آتشفشان فعال را یکی از چند جاذبه‌ای می‌دانند که آنها را به آنجا کشانده است.

بیشتر این افراد عنوان می‌کنند که منظره جزیره از این ناحیه بسیار زیباست. از اینجا می‌توانید سنگ‌های آتشفشانی سیاه و سفید را ببینید که نشان از فعالیت‌های این کوه در دوره‌های پیش دارد.

لحظه غروب خورشید، زمانی که آفتاب آرام‌آرام پایین می‌آید و همه جا را سرخ رنگ می‌کند، زمانی که نور خورشید محو می‌شود، بسیار دیدنی و هیجان‌انگیز است و این یکی از بهترین زمان‌های تماشای جزیره است.

یکی از مشخصه‌های ویژه این رستوران وجود درختی به نام درخت زندگی درست در وسط سالن پذیرایی رستوران است که منظره داخلی رستوران را بسیار دلپذیر کرده است.

فاطمه کردی