پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

رولت با سینه مرغ


رولت با سینه مرغ

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ چرخ كرده (۲۵۰ گرم)،
▪ تخم مرغ (۳عدد)،
▪ قارچ (۲۵۰ گرم)
▪ هویج درشت و صاف (۲ عدد)،
▪ خامه (نصف لیوان)
▪ نمك و فلفل و پیكینگ پودر (هر كدام یك قاشق مرباخوری)،
▪ سبزی خوردن، …

مواد لازم:

سینه مرغ چرخ كرده (۲۵۰ گرم)،

تخم مرغ (۳عدد)،

قارچ (۲۵۰ گرم)

هویج درشت و صاف (۲ عدد)،

خامه (نصف لیوان)

نمك و فلفل و پیكینگ پودر (هر كدام یك قاشق مرباخوری)،

سبزی خوردن، تربچه و گوجه فرنگی (برای تزئین).

طرز تهیه:

۱) زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید و با همزن سفیده را بزنید تا كف كند.

۲) قارچ را خرد كنید. زرده را با خامه بزنید و به همراه گوشت مرغ چرخ كرده نمك، فلفل و پیكینگ پودر به قارچها بیفزایید و خوب هم بزنید.

۳) هویج را بپزید و سر و ته آن را بزنید. و به اندازه قالب در آورید.

۴) قالب مستطیل شكل كیك صبحانه را با روغن جامد چرب كنید.

۵) سفیده تخم مرغ زده شده را داخل مواد مخلوط كرده بریزید و آهسته زیر و رو كنید. نصف مواد را داخل ظرف كیك بریزید و هویج پخته را در وسط آن قرار دهید و سپس بقیه مواد را روی آن بریزید.

۶) ظرفی كه در آن آب ریخته اید در فر بگذارید و ظرف كیك را درون آن قرار دهید و درجه فر را روی ۳۰۰ تنظیم كنید.

۷) وقتی غذا آماده شد، آن را برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و دور آن را تزیین كنید.

ایران ریحانی