یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا

۷ دلیل برای ردکردن یک شغل


۷ دلیل برای ردکردن یک شغل

پیدا کردن شغل چیزی کم از مبارزه ندارد چه در شغلی مشغول به کار باشید که از آن متنفرید چه عازم جستجوی بی پایان شغلی باشید, هر موقعیتی در شرایطی که شما دارید برایتان جذاب می نماید

پیدا کردن شغل چیزی کم از مبارزه ندارد. چه در شغلی مشغول به کار باشید که از آن متنفرید چه عازم جستجوی بی پایان شغلی باشید، هر موقعیتی در شرایطی که شما دارید برایتان جذاب می نماید.

پیدا کردن شغل در این دوره و زمان زیاد آسان نیست، ولی این بدان معنا نیست که باید هر شغلی که گیرتان می آید را بپذیرید. شاید زمان آن رسیده که شما نحوه انتخاب شغل خود را مورد ملاحظه مجدد قرار دهید و استراتژی خود را عوض کنید. اگر کورکورانه هر چیزی که به پستتان می خورد را بپذیرید، شانس خود را برای پیدا کردن مناصب بهتر از دست می دهید و وقت و انرژی خود را تلف می کنید.

قبل از پذیرفتن هر شغلی، مراقب نشانه های زیر باشید:

۱. یک چیزی مشکوک است.

آیا تابحال برایتان پیش آمده که کارفرمایتان کمی عجیب و مشکوک باشد؟ شاید مشکل فقط کمبود اطلاعات درباره کارفرما باشد، شاید هم واقعاً ایرادی در کارشان وجود داشته باشد. استخدام های صوری بیش از آنچه فکر کنید شایع شده اند. قبل از آنکه اطلاعات شخصی خود را در اختیار کارفرما بگذارید درباره او خوب تحقیق کنید تا در تله کارفرمایان قلابی نیفتید.

۲. ناامید هستید.

وقتی جستجوی کار بیش از آنچه فکر می کردید طول می کشد، و پولتان تمام می شود، ناامید می شوید. وقتی به شغلی نیاز دارید، احتمال بدست آوردن آن شغل به هنگام صحبت با کارفرما با تن صدای ناامیدانه بسیار کم می شود. شرکت ها افرادی که فقط می خواهند وقتشان را پر کنند نمی خواهند، آنها افرادی می خواهند که در بتوانند در بلندمدت با فرهنگ آن شرکت هماهنگ باشند. در مدتی که به دنبال کار هستید، یک کار پاره وقت انجام دهید و تمرکز خود را روی پیدا کردن یک کار خوب بگذارید.

۳. واجد شرایط نیستید.

پیدا کردن یک کار و شغل بسیار موفق بستگی به این دارد که شما چگونه برای تجربیات و مهارت های خود بازاریابی کنید. اگر به تازگی فارغ التحصیل شده اید، مناسب نیست که دنبال شغل هایی باشید که حداقل ۳ تا ۵ سال تجربه و سابقه کار می خواهند. اگر شرایطی که آنها می خواهند در رزومه شما وجود ندارد، دنبال شغل دیگری باشید. دروغ گفتن کارساز نیست.

۴. اطرافیانتان می گویند نه.

یک راه برای آنکه نظری در مورد یک فرصت شغلی بیابید این است که از اطرافیانتان بپرسید آیا کسی را می شناسند که برای آن شرکت کار کرده باشد. با این کار بازخورد مهمی درباره شغل و کارفرمای بالقوه خود می یابید. اگر بازخوردی که می گیرید منفی است، بهتر است که آن شغل را نپذیرید.

۵. تحقیق های شما نشان دهنده نکات منفی است.

با جستجوهای اینترنتی در مورد نظرات مربوط به شرکت و کارفرمای مربوطه، گام مهمی در جستجوی کار برمی دارید. نکات منفی و نامناسبی که در مورد یک شرکت ممکن است بیابید شامل نداشتن وبسایت، نظرات ضعیف و منفی مردم درباره آن شرکت و نارضایتی کارمندان سابق آن می شود. این نشانه ها را جدی بگیرید و سپس تصمیم خود را بگیرید.

۶. شما بیش از حد برای آن شغل واجد شرایط هستید.

شغل های زیادی هستند که سنگ های بنیادین دنیای حرفه ای شما را تشکیل می دهند. بالاخره هر کسی از یک جایی شروع می کند. ولی اگر شغلی که در نظر دارید به هیچ وجه با اهداف حرفه ای شما همتراز نیست، به آینده خود فکر کنید.

۷. ارزش های شرکتی وجود ندارد.

شاید در مورد واجد شرایط بودن شما گزینه خوبی باشید، ولی اگر ارزش های شما با شرکت همراستا نباشد، این برایتان مشکل ساز می شود. هر شرکتی یک رسالت ویژه، منافع، محیط کاری و روش خاصی برای انجام کارها دارد. بسیاری از کارفرمایان داوطلبینی که ارزش هایشان با شرکت همتراز نیست را نمی پذیرند، پس چرا شما باید برای شرکتی کار کنید که به آن اعتقاد ندارید؟

در مدتی که دنبال کار هستید، با درخواست دادن برای شغل هایی که برایتان مناسب است، در زمان صرفه جویی کنید. این یعنی تحقیق کردن، ارزیابی و درک هر شغل و منصب و کارفرمایی قبل از درخواست دادن.