جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

می‌خواهید دل‌درد نگیرید؟ اینطوری بشویید!


می‌خواهید دل‌درد نگیرید؟ اینطوری بشویید!

تابستان فصل میوه‌های کوچولوی خوشمزه است. گیلاس، آلبالو، انگور، توت و میوه‌های کوچک دیگر هرچند بسیار خوشمزه‌ هستند اما یک دردسر مهم دارند و آن، شستن آنهاست.

تابستان فصل میوه‌های کوچولوی خوشمزه است. گیلاس، آلبالو، انگور، توت و میوه‌های کوچک دیگر هرچند بسیار خوشمزه‌ هستند اما یک دردسر مهم دارند و آن، شستن آنهاست. این میوه‌ها را دانه‌دانه نمی‌شود شست و شستن گروهی آنها هم مطمئن به‌نظر نمی‌رسد، به‌ویژه درباره انگور همیشه این امکان هست که آلودگی بین دانه‌های آن وجود داشته باشد. برای شستن مطمئن انگور و میوه‌های دیگر اینچنینی باید چند مرحله را طی کنید:

۱- میوه‌ها را در یک کاسه پر از آب سرد بریزید و چند دقیقه صبر کنید.

۲- میوه‌ها را از روی آب جمع کنید و در یک آبکش بریزید و شیر آب سرد را روی آنها باز کنید و با دست کمی آنها را بشویید.

۳- کاسه را خالی کرده و بشویید و دوباره آن را پر از آب سرد کنید. کمی مایع ضدعفونی‌کننده میوه‌ها را در آن بریزید.

۴- میوه‌ها را به‌مدت ۱۰ یا ۱۵دقیقه در آب بگذارید.

۵- میوه‌ها را از روی آب جمع کنید و در آبکش بریزید و با دقت بشویید.

۶- اگر شک دارید که هنوز کف لای میوه‌ها مانده باشد، یک بار دیگر آنها را در آب شناور کنید و بعد دوباره در آبکش بشویید.