پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

مرغ خامه ای


مرغ خامه ای

● مواد لازم:
▪ تکه های مرغ بدون استخوان- نیم کیلوگرم
● مواد لازم برای خواباندن مرغ:
▪ ماست - یک لیوان
▪ آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر زیره- ۲ قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل - نصف قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

تکه های مرغ بدون استخوان- نیم کیلوگرم

مواد لازم برای خواباندن مرغ:

ماست - یک لیوان

آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری

پودر زیره- ۲ قاشق مرباخوری

پودر فلفل - نصف قاشق مرباخوری

پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

نمک-یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل- یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه سس:

کره- یک قاشق غذاخوری

سیر له شده- ۲ حبه

پودر گشنیز- ۲ قاشق مرباخوری

پودر زیره- یک قاشق چای خوری

پودر کاری- یک قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

گوجه خرد شده- یک لیوان

خامه- یک لیوان

گشنیز تازه خرد شده- یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

مواد لازم برای خواباندن مرغ را با هم مخلوط و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

در این مدت برای تهیه سس ، کره را ذوب کنید و سیر را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید. پودر گشنیز، زیره، فلفل، نمک و پودر کاری به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد سپس خامه را اضافه کنید و بگذارید سس کمی غلیظ شود.

تکه های مرغ را از مواد جدا کنید و در فر بگذارید و یا با کمی روغن تفت دهید تا پخته شود.

تکه های پخته شده مرغ را به سس اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس به خورد آن برود.

مرغ را با گشنیز تزئین و سرو کنید.