پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

گراتین سیب زمینی و گوشت


گراتین سیب زمینی و گوشت

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ سیب زمینی: نیم کیلوگرم
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری
▪ پیاز ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد: یک چهارم پیمانه
▪ شیر: ۲ پیمانه
▪ پنیر چدار رنده شده: سه چهارم پیمانه
▪ …

مواد لازم برای ۶ نفر

سیب زمینی:

نیم کیلوگرم

نمک:

یک قاشق مرباخوری

پیاز ریز خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

آرد:

یک چهارم پیمانه

شیر:

۲ پیمانه

پنیر چدار رنده شده:

سه چهارم پیمانه

پیازچه خرد شده:

یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه:

به اندازه کافی

گوشت قرمز، سفید یا ماهی پخته شده:

۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید. سیب زمینی ها را پوست و خرد کنید و در آب بشویید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و یک چهارم قاشق مرباخوری نمک در آن بریزید. ماهیتابه را کمی چرب کنید، پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود. آرد را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. کم کم نصف پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. کم کم بقیه شیر را نیز اضافه کنید و مرتب هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید مواد بپزد تا غلیظ شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، نمک، فلفل، پنیر، پیازچه و گوشت را اضافه کنید. در ظرف پیرکس، نیمی از سیب زمینی های آب پز شده را بچینید سپس سس را روی آن بریزید، مجدد ردیف دیگری از سیب زمینی را روی سس بچینید و دوباره سس را اضافه کنید. ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.