پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پای سیب


پای سیب

پای سیب: سیب و کیوی را پوست گرفته و رنده می کنیم. نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و همراه با سیب و کیوی رنده شده...
● مواد لازم داخل پای:
▪ سیب درختی
ـ ۲ عدد
▪ کیوی
ـ ۱ عدد
▪ شکر
ـ ۲ قاشق غذاخوری
▪ …

پای سیب: سیب و کیوی را پوست گرفته و رنده می کنیم. نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و همراه با سیب و کیوی رنده شده...

مواد لازم داخل پای:

سیب درختی

ـ ۲ عدد

کیوی

ـ ۱ عدد

شکر

ـ ۲ قاشق غذاخوری

زعفران

ـ یک سوم قاشق چایخوری

وانیل

ـ یک سوم قاشق چایخوری

دارچین

ـ نصف قاشق چایخوری

گلاب

ـ ۴ قاشق غذاخوری

نشاسته

ـ ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع

ـ ۳ قاشق غذاخوری

آب

ـ نصف پیمانه

پودر قند

ـ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه مواد داخل پای سیب:

سیب و کیوی را پوست گرفته و رنده می کنیم. نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و همراه با سیب و کیوی رنده شده حدود ۱۰ دقیقه می پزیم تا آب آن کاملا تبخیر شود. سپس دارچین، وانیل، شکر، زعفران حل شده، گلاب و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و کمی در روغن تفت می دهیم. مواد را از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود و بتوانیم برای داخل خمیر پای از آن استفاده کنیم.