دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شکلات صبحانه


شکلات صبحانه

● مواد لازم
▪ ۱۰۰گرم کاکائو
▪ پنج قاشق سوپ خوری خامه کم چرب
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ ۵۰ گرم کره
▪ ۷۰ گرم شکلات تخته ای
▪ دو قاشق سوپ خوری شیر
▪ پنج قاشق غذاخوری پودرقند
▪ ۵۰ گرم فندق
● طرزتهیه
نیمی …

مواد لازم

۱۰۰گرم کاکائو

پنج قاشق سوپ خوری خامه کم چرب

دو عدد تخم مرغ

۵۰ گرم کره

۷۰ گرم شکلات تخته ای

دو قاشق سوپ خوری شیر

پنج قاشق غذاخوری پودرقند

۵۰ گرم فندق

طرزتهیه

نیمی از کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی ذوب شود. سپس کاکائو را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به آرامی حل شود. سپس پودرقند و شیر را درون قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا مواد کاملاً حل شود. سپس مواد درون قابلمه را درون مخلوط کن بریزید و در حالی که مواد کاملاً مخلوط می شوند زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و درون مخلوط کن بریزید.

شکلات تخته ای را با روش بخار ذوب کنید و به مواد درون مخلوط کن اضافه کنید. فندق ها را با دست ریز کرده و به آن اضافه کنید. مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. این شکلات را همراه با نان تست یا نان مورد علاقه تان به عنوان صبحانه میل کنید.

[فرشته علیزاده]