چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

بادام زمینی، کاهش دهنده کلسترول


بادام زمینی، کاهش دهنده کلسترول

بیشتر افرادی که قصد کاهش وزن دارند، کره بادام زمینی را غذای رژیمی نمی دانند. این در حالی است که بادام زمینی، کالری و چربی کمی دارد و برای کاهش وزن مفید است.
به نقل از سایت «ehow» از آن …

بیشتر افرادی که قصد کاهش وزن دارند، کره بادام زمینی را غذای رژیمی نمی دانند. این در حالی است که بادام زمینی، کالری و چربی کمی دارد و برای کاهش وزن مفید است.

به نقل از سایت «ehow» از آن جا که این کره سرشار از تک چربی اشباع نشده است، در کاهش میزان کلسترول موثر است.

منبع عالی پروتئین و فیبر است که گنجاندن این مواد در برنامه رژیمی کاهش وزن طولانی مدت ضروری است. هضم کند فیبر و چربی موجود در آن، باعث می شود فرد احساس سیری طولانی مدت کند. همچنین این ترکیب مانع از افزایش قند خون می شود.

سرشار از ویتامین ها و ماده معدنی است.

منیزیم موجود در آن، نقش مهمی در عملکرد عضله، عصب و سیستم ایمنی دارد. استحکام استخوان، میزان قند خون و فشار خون طبیعی را حفظ می کند.

اسید فولیک (نوعی ویتامین B)، نقش مهمی در شکل گیری و تولید دی ان ای دارد. مصرف آن در دوران بارداری، مانع از نقص لوله عصبی جنین می شود.

ویتامین E، دارای قابلیت های آنتی اکسیدان است و از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. این امر خطر بروز سرطان را کاهش می دهد.

سدیم بیش از حد در غذا ممکن است بر سیستم قلبی عروقی فرد فشار آورد. اما پتاسیم اثر سدیم را خنثی می کند.

شاخص پایین گلایسمی، میزان بالای فیبر و منیزیم موجود در آن از بروز بیماری دیابت پیشگیری می کند.

بیماری آلزایمر را کنترل می کند.خطر بیماری های عفونی، ویروسی و قارچی را نیز کاهش می دهد.