دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ فلفل با سس خردل


ساندویچ فلفل با سس خردل

● مواد لازم
▪ دو عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
▪ یک عدد بادمجان متوسط
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ ۸ عدد نان تست
▪ ۱۱۰ گرم پنیر گودا
▪ یک چهارم فنجان سس خردل
● طرز تهیه
فلفل دلمه‌ها …

مواد لازم

دو عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد

یک عدد بادمجان متوسط

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

۸ عدد نان تست

۱۱۰ گرم پنیر گودا

یک چهارم فنجان سس خردل

طرز تهیه

فلفل دلمه‌ها را از طول ورقه ورقه کنید.

سپس بادمجان را نیز ورقه‌ای کرده و درون روغن در تابه‌ای که روی حرارت ملایم قرار گرفته است، تفت دهید. پس از ۴ دقیقه دو طرف بادمجان‌ها طلایی رنگ خواهد شد.

یک ورقه از بادمجان را روی یک عدد نان تست قرار دهید و سپس از هر کدام از سه رنگ فلفل دلمه روی آن بچینید، کمی پنیر گودا روی آن گذاشته و به میزان دلخواه سس خردل اضافه کنید.

محتویات برای هر نفر

۲۴۰ کالری

۱۸ گرم چربی

۲۵ میلی‌گرم کلسترول

۶۹۸ میلی‌گرم سدیم

۲۱ گرم کربوهیدرات

۲ گرم فیبر

۹ گرم پروتئین

۶ واحد ویتامین آ

۴۶ واحد ویتامین ث

۴ واحد کلسیم

۸ واحد آهن