چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
بادمجان کبابی با تاهینی
مواد لازم:
بادمجان بدون تخم - یک عدد
روغن زیتون - یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل - به اندازه کافی
سیر رنده شده - یک حبه
پوست لیموی رنده شده - یک قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه - یک قاشق غذاخوری
سس تاهینی - یک قاشق غذاخوری
پودر زیره خرد شده - سه چهارم قاشق مرباخوری
کنجد تفت داده شده - به مقدار کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۳۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
بادمجان با پوست را از طول برش بزنید؛ روغن زیتون، نمک و فلفل روی آن بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شود سپس آن را از فر در بیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
پوست آن را در بیاورید و له کنید.
سپس سیر، پوست و آب لیمو، تاهینی و زیره، نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید. دوباره روی آن کمی روغن زیتون و دانه کنجد بریزید.
خواص بادمجان:
این گیاه حاوی فیتونیوترینت است که غشای سلولی را در برابر هر نوع آسیب محافظت می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست