جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
بادمجان کبابی با تاهینی
مواد لازم:
بادمجان بدون تخم - یک عدد
روغن زیتون - یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل - به اندازه کافی
سیر رنده شده - یک حبه
پوست لیموی رنده شده - یک قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه - یک قاشق غذاخوری
سس تاهینی - یک قاشق غذاخوری
پودر زیره خرد شده - سه چهارم قاشق مرباخوری
کنجد تفت داده شده - به مقدار کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۳۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
بادمجان با پوست را از طول برش بزنید؛ روغن زیتون، نمک و فلفل روی آن بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شود سپس آن را از فر در بیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
پوست آن را در بیاورید و له کنید.
سپس سیر، پوست و آب لیمو، تاهینی و زیره، نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید. دوباره روی آن کمی روغن زیتون و دانه کنجد بریزید.
خواص بادمجان:
این گیاه حاوی فیتونیوترینت است که غشای سلولی را در برابر هر نوع آسیب محافظت می کند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی حراج سکه قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه نوار غزه اوکراین چین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت