جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خورشت سیب زمینی


خورشت سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی پوست کنده: نیم کیلوگرم
▪ پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
▪ ماست: یک چهارم پیمانه
▪ بادام: ۱۰عدد
▪ فلفل سبز: ۳عدد
▪ گوجه فرنگی خردشده: ۲عدد
▪ زنجبیل: یک تکه کوچک
▪ …

مواد لازم:

سیب زمینی پوست کنده:

نیم کیلوگرم

پیاز متوسط خرد شده:

یک عدد

ماست:

یک چهارم پیمانه

بادام:

۱۰عدد

فلفل سبز:

۳عدد

گوجه فرنگی خردشده:

۲عدد

زنجبیل:

یک تکه کوچک

پودر گشنیز:

نصف قاشق مرباخوری

پودر کاری:

نصف قاشق مرباخوری

هل:

۲عدد

دارچین:

۲عدد

نمک، فلفل و روغن:

به میزان کافی

شیر:

۲ قاشق غذاخوری

خامه:

۵۰گرم

زعفران:

کمی

طرز تهیه:

زنجبیل و فلفل سبز را با هم آسیاب کنید و کنار بگذارید.

زعفران را با شیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

روغن را داغ کنید و دارچین، میخک، فلفل، پودر گشنیز، کاری و هل را به آن اضافه کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. زنجبیل و فلفل سبز آسیاب شده را همراه با سیب زمینی و گوجه خرد شده به مواد اضافه کنید، هم بزنید و روی آن را بپوشانید. پس از گذشت ۱۰ دقیقه ۳ لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بپزد تا نرم شود.

در این مرحله، نمک، ماست، بادام پودر شده، شیر و زعفران را اضافه و پس از ۵ دقیقه خاموش کنید. خورشت را با خامه تزئین و سرو کنید.