دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
نان دارچینی
مواد لازم :
۵/۴ فنجان آرد
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه
یک فنجان شیر
یک سوم فنجان کره
یک سوم فنجان شکر
نصف قاشق مرباخوری نمک
۳ عدد تخم مرغ درشت
مواد برای داخل نان :
سه چهارم فنجان شکر (در صورت امکان شکر قهوه ای)
یک چهارم فنجان آرد
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
نصف فنجان کره تکه شده
نصف فنجان کشمش (به دلخواه)
یک قاشق غذاخوری خامه رقیق شده
مواد برای روی نان:
نصف فنجان پودر قند
یک قاشق غذاخوری خامه رقیق
طرزتهیه:
پودر مایه خمیر را در یک قاشق غذاخوری آب ولرم و کمی شکر حل کنید و در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.
دو و یک چهارم فنجان آرد را با خمیر مایه مخلوط کنید.
شیر، کره، شکر و نمک را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا کمی ولرم و کره ذوب شود.
شیر را به طور تدریجی به مخلوط آرد اضافه کنید و آرام هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن مخلوط را خوب هم بزنید.
بقیه آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر نرم و کش دار شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. ظرف را به مدت ۲ ساعت در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.
خمیر ور آمده را مالش دهید و روی سطحی آغشته به آرد قرار دهید و با حوله تمیزی بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
برای آماده کردن مواد داخل شیرینی شکر، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید کره سرد را تکه تکه و به مواد اضافه کنید و با استفاده از چنگال با هم مخلوط کنید تا ماده به شکل خرده نان درآید، سپس آن را کنار بگذارید.
پس از گذشت ۱۰ دقیقه خمیر را به اندازه ۳۰ سانتی متر باز کنید و مواد داخلی و کشمش را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید و کناره های آن را به هم فشار دهید. خمیر لوله شده را به ۸ قسمت برش بزنید و در ظرف چرب شده قرار دهید.
مجددا خمیر برش زده را با پلاستیک بپوشانید و بین ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
در صورتی که خمیر را یک شب کامل در یخچال قرار داده اید، روز بعد آن را از پلاستیک درآورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه به دمای اتاق برسد.
اگر قرار است پس از آماده کردن بلافاصله نان را بپزید نیاز به قرار دادن آن در یخچال نیست. به جای آن خمیر برش زده را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.
اگر حبابی روی خمیر ظاهر شود آن را با استفاده از خلال دندان بترکانید و روی آن را خامه بمالید.
نان را در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سلسیوس قرار دهید. ۱۵ - برای جلوگیری از برشته شدن رویه نان، ۵تا ۱۰ دقیقه آن را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید.
نان را از فر در بیاورید و دوباره روی آن خامه بمالید و بگذارید خنک شود.
برای روی نان شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی نان بریزید و آن را سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حج رافائل گروسی آمریکا رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه
هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی قتل وزارت بهداشت آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون خانواده سریال دفاع مقدس نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما سینما کتاب
مغز دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون باتری گوگل ناسا ویندوز ماهواره
رژیم غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی افسردگی