پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

تارت میوه ی فصل


● مواد لازم (برای ۲۰ عدد) :
▪ کره ی پاستوریزه یا روغن نصف پیمانه (۷۵ گرم)
▪ پودر قند یک سوم پیمانه (۴۵ گرم)
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
▪ آرد سفید گندم ۵/۲پیمانه (۲۵۰ گرم) …

مواد لازم (برای ۲۰ عدد) :

کره ی پاستوریزه یا روغن نصف پیمانه (۷۵ گرم)

پودر قند یک سوم پیمانه (۴۵ گرم)

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

آرد سفید گندم ۵/۲پیمانه (۲۵۰ گرم)

پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری

خامه ی فرم گرفته ۵/۱ پیمانه (۳۰۰ گرم)

میوه ی فصل مقداری

پودر ژله ی آماده نصف بسته

روش تهیه :

کره را با پودر قند طوری بزنید که کرم رنگ شود.

سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود.

در آخر آرد و پودر کاکائو را اضافه نمایید، تا حدی که خمیر به دست نچسبد.

سپس از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و در قالب تارت باز کنید و داخل آن ها را چنگال بزنید.

سپس قالب ها را در سینی بچینید و در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تارت ها پخته شوند.

پس از پخت، تارت ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

سپس مقداری از خامه ی فرم گرفته را داخل تارت ها بریزید و با میوه ی فصل ( سیب ، کیوی ، انگور و ... ) تزیین کنید.

ژله ی آماده را درست کرده و در یخچال قرار دهید تا کمی ببندد و از حالت روان خارج شود.

ژله را روی میوه ی تارت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.