شنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 1 June, 2024
مجله ویستا

شناخت شخصیت موفق


شناخت شخصیت موفق

برای شناخت شخصیت موفق باید اجزای متشکله اش را بشناسیم:
۱) موقعیت شناسی
۲)تفاهم
۳) شهامت
۴) خیر خواهی
۵) مناعت
۶) اعتماد به نفس
۷) خود شناسی
۱) موقعیت شناسی
برای خود هدف با ارزشی تعیین …

برای شناخت شخصیت موفق باید اجزای متشکله اش را بشناسیم:

۱) موقعیت شناسی

۲)تفاهم

۳) شهامت

۴) خیر خواهی

۵) مناعت

۶) اعتماد به نفس

۷) خود شناسی

۱) موقعیت شناسی

برای خود هدف با ارزشی تعیین کنید و مهمتر از ان طرحی برای دستیانی به ان بریزید. ببینید دنبال چه میگردید مترصد هدف باشید به اینده بیندیشید و از گذشته دست بردارید به جای گذشته به اینده فکر کنید اینطوری جوان و شاداب میمانید بدون هدف جسم هم وظیفه خود را انجام نمیدهد. وقتی هدفی ندارید وقتی به اینده چشم ندوخته اید در واقع زندگی نمیکنید. علاوه بر هدفهای شخصی هدفهای غیر شخصی نیز لازم استببینید چگونه میتوانید به همکارانتان کمک کنید و انرا نه به خاطر احساس وظیفه بلکه چون میخواهید انجام دهید.

۲) تفاهم

لازمه تفاهم ارتباط مناسب استبا توجه به مجموعه از واقعیات یا شرایط انتظار داریم که دیگران هم مثل ما واکنش و حساسیت نشان دهند انتظار داریم که انها هم به نتیجه گیری ما برسند فراموش نکنید که انسان با توجه به تصاویر ذهنی خود نسبت به مسایل واکنش نشان میدهند. ما اغلب اطلاعات دریافتی را به تشویشها نگرانیها یا امیال خویش می الاییم. اما برای برخورد موثر با محیط باید با حقایق برخورد صمیمانه داشته باشیم . تاحقیقت را درک نکنیم نمیتوانیم واکنش مناسبی داشته باشیم

۳) شهامت

داشتن هدف و درک شرایط کافی نیست. شهامت عمل لازم است. تنها با عمل کردن میتوان اهداف امیال و باورها را به حقیقت تبدیل کرد. نلسون میگفت: اشتباهی از این بزرگتر نیست که ناخدا کشتی را کنار کشتی دشمن قرار دهد بهترین دفاع حمله کوبنده و و رعایت اصول و مقررات تظامی است . اما کاربرد این شعار فراتر از جنگ میرود تمامی مسایل چه مالی چه مبارزه چه هر چیز

دیگر با برخورد و مواجهه رودر رو تخفیف می یابد.

۴) خیرخواهی

شخصیتهای موفق به دیگران هم اهمیت میدهند و برای همنوعانشان احترام قایل میشوند. مسایل و نیازهایشان را در نظر میگیرند به حرمت شخصیت انسان ارج مینهند و با دیگران همانگونه که زیبنده انسانهاست رفتار میکنند کسی که شخصیت موفق دارد نسبت به دیگران احساس خیرخواهی میکند.

۵) مناعت

کارلایل می گوید: افسوس که هولناکترین ناباوری ناباوری نسبت به خودتان است. از میان تمامی دامها و پستیها و بلندیهایی که در زندگی وجود دارد نداشتن مناعت نفس کشنده تر از همه و غلبه به ان از هر کاری دشوارتر است علتش این است که چاله را به دست خود کنده ایم قبول کرده ایم که فایده ای ندارد این کار از عهده من ساخته نیست.به خاطر تسلیم شدن تاوان سنگینی میپردازیم هم خود شخص از پاداش مادی محروم میشود و هم جامعه از پیشرفت باز میماند.خیلی ساده باید در ذهن خود فرو کنیم که دست کم گرفتن خویش فروتنی و شکسته نفسی نیست بلکه عیب و گناه است پس قدر و ارزش خود را بدانید.

۶) اعتماد به نفس

اعتماد به نفس با تجربه کردن موفقیت ایجاد میشود وقتی کاری را برای نخستین بار انجام میدهیم از نتیجه ان قدرها اطلاعی نداریم علتش این است که موفقیت را تجربه نکرده ایم.سعی کنیم به تدریج و با موفقیتهای کوچک شروع کنیم. روش دیگر ایجاد عادت یاداوری موفقیتها و فراموش کردن ناکامیهای گذشته است.با این حال بسیاری از ماها موفقیتهای گذشته را فراموش میکنیم و شکستها را در خاطر نگه میداریم و در نتیجه اعتماد به نفس را از بین میبریم.

۷) خودشناسی

تا انسان خود را نشناسد به خوشبختی واقعی نمیرسد مفلوکترین انسانها انهایی هستند که همه سعیشان این است که خود و دیگران را به قبول چیزی جز انچه هستند مجاب کنند.اغلب ما بهتر عاقلتر قویتر و شایسته تر هستیم که میپنداریم با ایجاد ذهنیت بهتر از خود تواناییها استعدادها و قدرتهای جدیدی ایجاد نمیکنید اینها را همه دارید در واقع انها مورد استفاده قرار میدهید.

http://noori۸۷.blogfa.com/