یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت کشک


آبگوشت کشک

● مواد مورد نیاز:
▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛
▪ پیاز: ۱ عدد؛
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛
▪ بادمجان …

مواد مورد نیاز:

گوشت گوسفند با استخوان:

۵۰۰ گرم؛

نخود و لوبیا سفید خیس کرده:

۱ لیوان؛

پیاز:

۱ عدد؛

زردچوبه، نمک و فلفل:

به میزان لازم؛

کشک جوشانده:

۱ تا ۲ لیوان؛

بادمجان کوچک سرخ شده:

۶ تا ۸ عدد؛

سیب زمینی:

۳ عدد.

طرز تهیه:

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.

بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.