چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نیاز به برنامه ریزی تجاری


نیاز به برنامه ریزی تجاری

یک برنامه تجاری سنگ بنای شروع تجارت است که همچون ابزاری مخصوص در جهت باز نگری ترقی و رشد کمپانی تان به کار می رود . در زیر به ۱۰ برهان کلیدی علت نیاز شما به یک برنامه تجاری اشاره …

یک برنامه تجاری سنگ بنای شروع تجارت است که همچون ابزاری مخصوص در جهت باز نگری ترقی و رشد کمپانی تان به کار می رود . در زیر به ۱۰ برهان کلیدی علت نیاز شما به یک برنامه تجاری اشاره شده است :

۱) جذب كردن سرمایه گذاران :

سرمایه‌‌گذارها قبل از اینکه تصمیم بگیرند كه در تجارت شما از نظر مالی شرکت کنند ، لازم است تا آنجا که ممکن باشد ، شیوه فعالیت بازرگانی تان رابدانند و مطلع باشند که سرمایه شان به چه طریقی خرج خواهد شد .

۲) بررسی میزان عملی بودن ایده های تجاری:

با برنامه ریزی تجاری یک چشم اندازی اجمالی به تمام جوانب کار آماده می‌كنید و می توانید قابل دسترس بودن اندیشه‌هایتان را تعیین کنید .

۳) تهیه خلاصه ای از رئوس هر حوزه از تجارت:

جوانب مختلف پروژه سود دهی تجارت از نظر هزینه ها و عملیات، برای هر روز می‌توانید به تفصیل شرح دهید ازقبیل چه کسی ، چه چیزی ، در چه مکانی و چرا.

۴) مشخص کردن مراحل برجسته کار:

با پیش نگری جایگاه تجارتتان در ۶ ماه ، یک سال ، یا پنج سال آینده، نه تنها سرمایه‌گذاران بالقوه را از طرحهای تجاری تان مطلع می کنید، بلکه برای خود و همچنین کارکنان تان نیز مراحل مهم واقعی وبرجسته زندگی کاری را وضع می كنید.

۵) فراگرفتن در مورد بازار:

تحقیق ، تحلیل و نوشتن پیرامون بازار نه تنها شما را با دید گاهی کلی در زمینه برنامه تجارتتان آماده می کند ، بلکه فراستی عمیق‌تر از بازار به شما می دهد .

۶) تعیین کردن احتیاجات مالی :

فرایند نوشتن برنامه تجاری تان شما را به تحلیل تصویر مالی ملزم می کند .

۷) جذب کردن افراد سطح بالا :

برنامه تجاری شما به افراد دارای استعداد و قریحه چشم اندازی از تجارتتان ارائه می‌دهد .

۸) باز بینی تجارتتان:

یک برنامه تجاری به عنوان وسیله پیشرفت تجارت به کارمی رود تا شما بتوانید پیشرفتتان را بازنگری کنید .

۹) تدبیر برنامه های محتمل الوقوع‌:

سپری کردن برنامه های تجاری اغلب شامل بعضی برنامه های محتمل الوقوع اند. با مزیت مالک بودن اسناد قابل دسترس ، می توانید بدون صرف زمان تصمیم بگیرید به چه نحوی ، کجا و چه موقع تغییرات ضروری را اتخاذ کنید.

مرجع: www.allbusiness.com