دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

باقلا قاتق


باقلا قاتق

● مواد لازم
لوبیای کشاورزی: ۱ کیلو
سیر: ۴ تا ۵ پر
تخم مرغ: ۲ عدد
شوید: ۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم

● طرز تهیه
باقلا را …

مواد لازم

لوبیای کشاورزی: ۱ کیلو

سیر: ۴ تا ۵ پر

تخم مرغ: ۲ عدد

شوید: ۱ قاشق غذا خوری

زرد چوبه: ۱ قاشق سوپخوری

روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه

باقلا را پاک کرده و چند ساعت زودتر در آب خیس می کنیم و پوست آن را می گیریم و آنرا شسته و در یک ظرف مناسبی می ریزیم سیر را پاک کرده و خرد می کنیم و بعد شوید، زرد چوبه، سیر و روغن را داخل قابلمه باقلی می ریزید و روی آتش ملایم می گذاریم تا کمی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند سپس آب را به اندازه ای که روی باقلی را بگیرد و در آن می ریزید وقتی که باقلا پخته شد تخم مرغ ها را شکسته نمک و فلفل به آن اضافه می کنید که تخم مرغ ها سفت شد خورش آماده است.