دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
باقلا قاتق
مواد لازم
لوبیای کشاورزی: ۱ کیلو
سیر: ۴ تا ۵ پر
تخم مرغ: ۲ عدد
شوید: ۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه
باقلا را پاک کرده و چند ساعت زودتر در آب خیس می کنیم و پوست آن را می گیریم و آنرا شسته و در یک ظرف مناسبی می ریزیم سیر را پاک کرده و خرد می کنیم و بعد شوید، زرد چوبه، سیر و روغن را داخل قابلمه باقلی می ریزید و روی آتش ملایم می گذاریم تا کمی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند سپس آب را به اندازه ای که روی باقلی را بگیرد و در آن می ریزید وقتی که باقلا پخته شد تخم مرغ ها را شکسته نمک و فلفل به آن اضافه می کنید که تخم مرغ ها سفت شد خورش آماده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام دولت مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل فضای مجازی تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران آتش سوزی
حقوق سربازان سلامت قیمت شکر خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
زنان کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی