یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
شیشلیک
مواد لا زم:
گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز ۴ عدد
پیاز رنده کرده ۱ قاشق
گوجه فرنگی ۸ عدد
ماست ۲/۱ پیمانه
آب ۲ عدد لیمو
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۴ قاشق
نمک و فلفل
طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقر۶۵۲۶۷;۶۵۱۷۰;۶۵۱۵۶; بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب
هواشناسی تهران آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سیل فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل سلامت
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار گاز قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت مالیات
نمایشگاه کتاب کیانوش عیاری رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال مهران مدیری
هوش مصنوعی قطب شمال
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
دولت ایلان ماسک فناوری ناسا تبلیغات اپل طوفان خورشیدی روزنامه گوگل ماهواره
آلزایمر استرس دیابت دخانیات سیگار فشار خون بارداری توت فرنگی افسردگی شیر