دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد آکا کورن


سالاد آکا کورن

پاستا را در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه می‌کنیم و بعد آبکشی می‌کنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه می‌کنیم.

مواد لازم:

پاستا شکل دار ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی خلال شده یک عدد

ژامبون گوشت مکعبی خورد شده ۲ الی ۳ برش

زیتون سبز بدون هسته ۲۰ عدد

نخود فرنگی پخته شده ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز خلال شده یک عدد

پودر آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری

پنیر گودا مکعبی خورد شده ۵۰ گرم

مواد لازم برای سس

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

سرکه یک قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پاستا در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه می‌کنیم و بعد آبکشی می‌کنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه می‌کنیم. مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم می­زنیم تا یکدست شود سپس سس را روی سالاد می‌ریزیم و هم می‌زنیم. ۲ ساعت قبل از صرف غذا در یخچال بگذارید تا مزه‌ سس به خورد سالاد برود. در صورت تمایل برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید.