دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
کاناپ ژامبون مرغ
مواد لازم برای ۴ تنبل:
ژامبون مرغ: ۳۰۰ گرم
تربچه نقلی: ۱۰ عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری شده
مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا: ۴ قاشق غذاخوری،رنده شده
ماست شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان حجیم: یک عدد، ورقه ورقه شده
روش تهیه:
۱- مایونز، ماست، جعفری ساطوری شده و پنیر موتزارلا را مخلوط کرده، نمک وفلفل زده و کنار بگذارید.
۲- تربچهها را ورقهورقه کرده و برگهای آن را نیز از ساقه جدا کنید.
۳- یک ورق نان بردارید و یکچهارم سس را روی آن بمالید. ۷۵ گرم کالباس روی آن قرار داده و روی آن تربچه و برگ تربچه گذاشته و یک ورق نان دیگر روی آن بگذارید. بهتر است با چیپس سرو کنید.
نکات:
۱- میتوانید نانها را قبل از تهیه ساندویچ در تستر یا فر برشته کنید.
۲- اگر از نان لواش استفاده میکنید، میتوانید آن را رول کرده و چند برش زده و برای پذیرایی در میز اردور قرار دهید.
۳- در تهیه سس، از خردل، آویشن، آبلیمو، ادویه یا هر طعمدهندهای که دوست دارید استفاده کنید.
۴- برگ تربچه به واسطه پرزهایی که رویش قرار گرفته است، روده و سیستم گوارش را پاکیزه میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست