سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

اشکنه رب انار


اشکنه رب انار

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس زردچوبه و شنبلیله نرم شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت،۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.

مواد لازم:

پیاز - ۲ عدد

روغن - ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ - ۲ تا ۳ عدد

رب انار - دو قاشق غذاخوری

زردچوبه - یک قاشق مرباخوری

آرد - یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس زردچوبه و شنبلیله نرم شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت،۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.

بعد نمک و فلفل، رب انار و تخم مرغ ها را اضافه کنید (دقت کنید که اشکنه را کمی هم بزنید تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود).

در صورت تمایل و اگر غذای شما ترش بود می توانید کمی شکر به آن اضافه کنید. پس از چند جوش اشکنه آماده است.