یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
اشکنه رب انار
مواد لازم:
پیاز - ۲ عدد
روغن - ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ - ۲ تا ۳ عدد
رب انار - دو قاشق غذاخوری
زردچوبه - یک قاشق مرباخوری
آرد - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس زردچوبه و شنبلیله نرم شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت،۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.
بعد نمک و فلفل، رب انار و تخم مرغ ها را اضافه کنید (دقت کنید که اشکنه را کمی هم بزنید تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود).
در صورت تمایل و اگر غذای شما ترش بود می توانید کمی شکر به آن اضافه کنید. پس از چند جوش اشکنه آماده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست