سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
اشکنه رب انار
مواد لازم:
پیاز - ۲ عدد
روغن - ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ - ۲ تا ۳ عدد
رب انار - دو قاشق غذاخوری
زردچوبه - یک قاشق مرباخوری
آرد - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس زردچوبه و شنبلیله نرم شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت،۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.
بعد نمک و فلفل، رب انار و تخم مرغ ها را اضافه کنید (دقت کنید که اشکنه را کمی هم بزنید تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود).
در صورت تمایل و اگر غذای شما ترش بود می توانید کمی شکر به آن اضافه کنید. پس از چند جوش اشکنه آماده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی اسماعیل هنیه عراق رهبر انقلاب حج نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
حجاب قتل تهران شهرداری تهران قوه قضاییه وزارت بهداشت فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سیلاب سازمان هواشناسی شهرداری
مسکن قیمت خودرو مالیات ایران خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
تئاتر دفاع مقدس محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی صدا و سیما سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
حماس اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت ناسا تلفن همراه ماهواره
آب معدنی آب بیماران خاص کاهش وزن زیبایی چای بیمه دندانپزشکی فشار خون سبزیجات