پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
تا بحال گوشت بلدرچین خورده اید؟
گوشت طیور به عنوان یک منبع پروتئین حیوانی اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل در کشورهای مختلف، سرمایه گذاری زیادی روی صنعت پرورش طیور از جمله بلدرچین شده است.
میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده (بلدرچین) از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی ۱۰- ۵ درصد بیش تر است.
گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده (بلدرچین) از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی ۱۰- ۵ درصد بیش تر است. وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف در گوشت این پرنده، باعث شده است که گوشت آن برای درمان بعضی از بیماری ها، مانند آسم، تشنج، فشارخون، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی مفید باشد.
گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین ، فسفر، مس، تیامین ، ریبوفلاوین ، ویتامینB۶ روی ، آهن و سلنیوم است.
تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.
یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۵/۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B۱(تیامین) و ۱۵ برابر ویتامین B۲ (ریبوفلاوین) می باشد.
نکاتی در مورد خرید بلدرچین و نحوه نگهداری آن
گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت ۲ روز، و گوشت پخت? آن حداکثر ۳ روز قابل نگهداری است.
برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید. گوشت تاز? بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد. و بهتر است دراولین فرصت ممکن پس از خرید، آماد? مصرف شود. گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت ۲ روز، و گوشت پخت? آن حداکثر ۳ روز قابل نگهداری است. بدین منظور آن را در بسته ای پلاستیکی یا فویل پیچیده و در سردترین قسمت یخچال نگه داری کنید.
اگر قصد پختن بلدرچین را تا ۲ روز پس از خرید ندارید، آن را منجمد کنید. به این منظور بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچیده و یا این که در کیسه فریزر گذاشته و هوای داخل آن را کاملاً خارج کنید. گوشت منجمد بلدرچین، در فریزر به مدت ۳ ماه قابل نگه داری است.
روش رفع انجماد گوشت منجمد بلدرچین
هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود؛ هم چنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید. بدین منظور پرنده را با همان بسته بندی منجمد شده و یا با قرار دادن در بسته ای مقاوم نسبت به آب، داخل آب سرد قرار دهید و هر ۳۰ دقیقه یکبارآب را عوض کنید. بلدرچین ظرف مدت یک ساعت یا کمتر رفع انجماد می شود.
محمد رضا نصرتی
http://tebb.blogfa.com
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات شورای حکام انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری چین انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
تهران شهرداری تهران قتل ترکیه پلیس راهور بیمارستان سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه سیاست خانواده پلیس
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی دلار سهام عدالت حقوق بازنشستگان ترافیک بازار خودرو ایران خودرو سایپا
پارسا پیروزفر سینمای ایران موسیقی مجید قناد عمو قناد تلویزیون سینما امام خمینی (ره) فیلم سریال
دانشگاه آزاد اسلامی فضا
روسیه رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین حزب الله لبنان جنگ غزه لبنان حماس جو بایدن طوفان الاقصی برجام
فوتبال تیم ملی والیبال ایران پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس والیبال رضا درویش جواد نکونام لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی اینستاگرام اینترنت سامسونگ ناسا گوگل اپل بازی تلگرامی
آمبولانس رژیم غذایی زوال عقل پشه آئدس سازمان غذا و دارو کبد چرب صبحانه استرس فشار خون ویتامین D