جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
چه غذاهایی به پیشگیری از سرطان سینه کمک می کنند
بعد از سرطان پوست، سرطان سینه شایع ترین بیماری در بین زنان می باشد. به طور کلی، از رشد و نمو سلول های غیر عادی درون سینه، سرطان به وجود می آید. سرطان سینه جزء آن دسته از بیماری هایی است که می تواند از راه مجرای لنفاوی و دیگر قسمت های سینه انتشار یابد.
محققان پیشنهاد می کنند که خوردن برخی از غذاها و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی روزانه، کمک چشمگیری در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان خواهد کرد.خوردن سبزیجات تازه، مرکبات و غذاهایی که دارای بتاکاروتن فراوان هستند در امر پیشگیری از سرطان سینه بسیار موثرند. قدرت جذب بتاکاروتن بچه هویچ ها بیشتر از هویچ های معمولی می باشد. سبزیجاتی شامل، تربچه، براکلی، گل کلم، کلم سفید، شلغم قرمز که دارای محتویات (۳-Carbinol) می باشند، باعث کاهش گونه ای از استروژن که منجر به پیشرفت سرطان در زنان می شود خواهد شد.
نوشیدن یک لیوان شیر گرم بدون چربی همراه با یک قاشق غذاخوری بادام زمینی، تخم کدو تنبل یا گردو و یک چهارم قاشق غذاخوری عصاره بادام شیرین قبل از خواب بسیار موثر است. برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات، گوجه فرنگی را به صورت پخته شده، خام، خشک، سوپ، آب گوجه فرنگی وسس مصرف نمایید.انگور دارای آنتی اکسیدان طبیعی می باشد که قدرت مقابله کردن در برابر سرطان سینه را دارد.
چای سبز سرشارازEGCG می باشد که قدرت مبارزه با سرطان سینه را دارد.
محققان پیشنهاد می کنند که غذاهایی که حاوی امگا۳ هستند بیشتر مصرف کنید. غذاهایی چون ماهی های آب شیرین مانند؛ ماهی قزل آلا، ماهی تن، ماهی کولی، شمشیر ماهی، خرچنگ و ساردین و همچنین دانه های لوبیا و آجیل سرشار از امگا۳ می باشند. زنانی که در رژیم غذایی خود از ویتامین D فراوان استفاده می کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه می باشند. سعی کنید روزانه حداقل ۲۰ دقیقه در معرض نور خورشید قرار بگیرید.
تحقیقات نشان داده زنانی که در رژیم غذایی روزانه خود ازحبوبات و غلات بیشتری استفاده می کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار می گیرند. چای سبز سرشار از EGCG می باشد که قدرت مبارزه با سرطان سینه را دارد. سعی کنید روزانه حداقل دو استکان چای سبز میل کنید. چاشنی سالاد را خودتان درست کنید. با مقداری روغن زیتون و سرکه بلسان که حاوی مواد پیشگیری کننده از سرطان سینه می باشد.
سیر کشنده سلولهای سرطان زا می باشد. قبل از پختن سیر، آن را پوست گرفته و به قطعات ریز خرد کنید. سپس به مدت ۱۵- ۱۰ دقیقه قبل از آنکه سیر را بپزید بگذارید بماند. این روش منجر به افزایش قدرت مقابله در برابر سرطان خواهد شد. زنانی که در هفته دو بار اسفناج مصرف می کنند به نسبت زنانی که از خوردن آن پرهیز می نمایند کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان می باشند.
با خوردن غذاهای سالم سلامتی را به خود هدیه کنید.
آزیتا مقصودی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا سیل آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی دولت سیزدهم حراج سکه قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون خواب کبد چرب بیمه کاهش وزن دیابت داروخانه