جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

پنه فلورنتین


پنه فلورنتین

● مواد لازم:
روغن زیتون: ۲۰ گرم
جعفری خردشده: ۲۰ گرم
خامه: ۴۰ گرم
شیر: ۲۰ گرم
پنیر رنده‌شده: ۱۰ گرم
جعفری تازه: ۲۰ گرم
پنیر پارمزان: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

● روش تهیه:
جعفری …

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲۰ گرم

جعفری خردشده: ۲۰ گرم

خامه: ۴۰ گرم

شیر: ۲۰ گرم

پنیر رنده‌شده: ۱۰ گرم

جعفری تازه: ۲۰ گرم

پنیر پارمزان: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

جعفری را در روغن زیتون تفت داده تا مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن می‌افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمک را اضافه کرده و پس از کشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزیین می‌کنیم.

پاستا با سبزیجات معطر

سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرم‌شکل و رقیق را تشکیل می‌دهد که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است. ترکیب این سس خوش‌رنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوق‌العاده چشم‌نواز و لذیذ را در اختیار شما می‌گذارد. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده در این ترکیب غذایی، عطر و طعمی متفاوت را ایجاد می‌کند.