پنجشنبه, ۲۹ شهریور, ۱۴۰۳ / 19 September, 2024
مجله ویستا

سالاد سالمون کبابی


سالاد سالمون کبابی

سیب‌زمینی‌ها را در آب و نمک حدود ۲۰ دقیقه آب‌پز کنید. لوبیاسبزها را نیز در همان قابلمه بپزید تا کمی نرم شوند.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان گریل شدن: ۸ دقیقه

مواد لازم

۶ عدد فیله سالمون ۱۴۰ گرمی

۴۵۰ گرم سیب‌زمینی زرد خرد شده

۲۲۵ گرم لوبیا سبز

نصف پیمانه روغن زیتون

۱/۳ پیمانه سرکه سفید

۳ قاشق غذاخوری رزماری تازه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ حبه سیر رنده شده

یک قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری ادویه فلفل-لیمو

۶ پیمانه سبزیجات سالاد

دو عدد گوجه‌فرنگی خلالی

دو عدد فلفل دلمه‌ای خلالی

۳ عدد تخم‌مرغ آب‌پز و سفت چهارقاچ شده

۲/۳ پیمانه زیتون

طرز تهیه

۱. سیب‌زمینی‌ها را در آب و نمک حدود ۲۰ دقیقه آب‌پز کنید. لوبیاسبزها را نیز در همان قابلمه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید و درون آب یخ بیندازید تا روند پخت آنها تمام شود.

۲. سپس سیب‌زمینی‌ها را چهارقاچ کنید. آنها را درون کاسه بزرگ بریزید. در یک شیشه خالی مربا، نصف پیمانه روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و خوب هم بزنید. آنها را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید.

۳. لوبیا سبزها را نیز آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴. در یک کاسه کوچک، رزماری، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، نمک و ادویه فلفل-لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. ماهی‌ها را بشویید و خشک کنید. روی آنها مخلوط رزماری بریزید.

۵. فیله‌ها را روی کباب‌پز روی حرارت ملایم قرار دهید و ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

۶. سبزیجات سالاد را درون مخلوط سیب‌زمینی بریزید و هم بزنید. سپس آنها را درون دیس بکشید. روی آنها لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، تخم‌مرغ و زیتون قرار دهید. سالمون‌ها را روی سالاد بگذارید و بقیه مخلوط سرکه و روغن را روی آنها بپاشید.