چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شرینی آردی برای نوروز


شرینی آردی برای نوروز

یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه میشود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست واز خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

کره : ۱۰۰ گرم

روغن جامد : ۱۰۰ گرم

پودر شکر : ۷۵ گرم

آرد ذرت : ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.



همچنین مشاهده کنید