چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سوپ پاستا با سبزی


سوپ پاستا با سبزی

● مواد لازم:
▪ آب مرغ: ۶ لیوان.
▪ آب: ۳ لیوان.
▪ پاستا به شکل پاپیون: دو و یک چهارم لیوان.
▪ کدو تنبل ریز خرد شده: ۲ لیوان.
▪ کدو سبز ریز خرد شده: ۲ لیوان.
▪ جعفری تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری.
▪ …

مواد لازم:

آب مرغ:

۶ لیوان.

آب:

۳ لیوان.

پاستا به شکل پاپیون:

دو و یک چهارم لیوان.

کدو تنبل ریز خرد شده:

۲ لیوان.

کدو سبز ریز خرد شده:

۲ لیوان.

جعفری تازه خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

آب لیمو تازه:

یک قاشق غذاخوری.

آویشن تازه خرد شده:

نصف قاشق چای خوری.

مرزنگوش تازه خرد شده:

نصف قاشق مرباخوری.

نمک و فلفل:

به میزان کافی.

پنیر پارمیزان:

نصف لیوان.

برگ های تازه ریحان، نازک برش خرده:

یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

آب مرغ و آب را به جوش بیاورید. پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید نرم شود (حدود ۸ دقیقه کافی است). کدو تنبل، کدو سبز، جعفری، ریحان، آب لیمو، آویشن، مرزنگوش، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا تمامی مواد نرم شود. به هنگام سرو کردن، سوپ را با کمی پنیر و ریحان تزئین کنید.