چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پاستا و میگو
مواد لازم برای چهار نفر
زمان پخت و تهیه:
۱۵ دقیقه
۲۰۰ گرم میگو
یک بسته ماکارونی شکلی
یک قاشق مرباخوری ریحان یا پونه خشک
دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
در قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت بگذارید پس از آنکه آب جوش آمد ماکارونی را درون آن ریخته و صبر کنید تا کاملاً نرم و پخته شود.میگوها را تمیز کرده و با روغن زیتون به خوبی تفت دهید تا کاملاً صورتی رنگ شوند.در یک دیس بزرگ ماکارونی، میگو را ریخته و گوجه ها را کاملاً خرد کرده و به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.نمک، فلفل و ریحان خشک را به آرامی روی غذا ریخته و هم بزنید.
[ماهرخ جواهری]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست