دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پاستا و میگو


پاستا و میگو

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ زمان پخت و تهیه: ۱۵ دقیقه
▪ ۲۰۰ گرم میگو
▪ یک بسته ماکارونی شکلی
▪ یک قاشق مرباخوری ریحان یا پونه خشک
▪ دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو قاشق غذاخوری روغن …

مواد لازم برای چهار نفر

زمان پخت و تهیه:

۱۵ دقیقه

۲۰۰ گرم میگو

یک بسته ماکارونی شکلی

یک قاشق مرباخوری ریحان یا پونه خشک

دو عدد گوجه فرنگی خرد شده

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

در قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت بگذارید پس از آنکه آب جوش آمد ماکارونی را درون آن ریخته و صبر کنید تا کاملاً نرم و پخته شود.میگوها را تمیز کرده و با روغن زیتون به خوبی تفت دهید تا کاملاً صورتی رنگ شوند.در یک دیس بزرگ ماکارونی، میگو را ریخته و گوجه ها را کاملاً خرد کرده و به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.نمک، فلفل و ریحان خشک را به آرامی روی غذا ریخته و هم بزنید.

[ماهرخ جواهری]