پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
رای همه، سرنوشت همه
کنار نشستن، قهر کردن، عیب گرفتن و عمل نکردن، دردی را دوا نمیکند، باید وسط میدان تصمیمگیریهای ملی بود تا قدرت، موجب فساد نشود و قدرت اجرایی نظام اسلامی در دست چند نفر یا چند گروه نباشد، همان طوری که ثروت لازم است بنا به تاسیسهای فقهی اسلام از اغنیا به فقرا؛ برسد تا مستضعفان نیز طعم راحتی زندگی مادی و دنیوی را بچشند، قدرت اجرایی نیز لازم است از انحصار یک گروه خارج باشد و همه گروهها در رسیدن به قدرت برای انجام و اجرای خدمت بهتر به رقابت بپردازند، مردم عزیزمان مطمئن هستند که انتخاب کشورمان سالمترین انتخابات در کشورهای دنیاست و تنها عامل تعیینکننده، رای آحاد مردم است و این معنای باشکوه سخن بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران؛ حضرت امام خمینی(ره) است که هنوز چون معیاری تعیینکننده در نظام سیاسی کشورمان میدرخشد میزان، رای ملت است، ملت هر چه بخواهند در نظام سیاسی کشورشان تحقق میدهند. ملاک سنجش خوب یا بدی عملکرد مردم، درگذر تاریخ با معیارهای دیگری انجام میشود که در انقلاب اسلامی کشورمان ریشه در اسلام ناب دارد.
رئیسجمهور یا مسئول مردم
در نظام اسلامی هر شخصی به اندازه قدرت و توان خود در حوزه اجرا (فعل یا ترک فعل) در قبال خدای بزرگ مسئول است و هر اندازه قدرت حسب توافقهای اجتماعی عمیقتر و گستردهتر باشد، مسئولیت در پیشگاه خدای بزرگ بیشتر است. یکی از منصبهای بسیار خطیر، مقام ریاست جمهوری است که در نگاه فقهی باید او را مدیرمسئول اجرایی در برابر مردم معرفی کرد، یعنی شخص علاوه بر آنکه نسبت به زندگی شخصی خود در قبال خدای بزرگ مسئول است، دارای مسئولیت عظیم اجتماعی و سیاسی در قلمرو اجرای حاکمیت کشور است و مردم با رای حداکثری، امین خود را در حوزه اجراء تعیین میکنند که او حسب توافقهای اجتماعی و مصوبات قانونی شرعی نمایندگان مردم در مجلس عمل میکند و چنانچه مسئول امور اجرایی فراتر از حدود نمایندگی عمل کند، در قبال مردم و خدای بزرگ مسئول است زیرا این پرسش مطرح میشود که او بر پایه چه حقی فلان تصرف را انجام داده است؟!!
ولی اگر تصرفها بر پایه مصوبات و توافقهای قانونی باشد، بیتردید رئیسجمهور یا همان مسئول اجرایی مردم به امانت خود وفا کرده است.
مردم کشورمان تاکنون در ۹ دوره انتخاب ریاست جمهوری شرکت کردند و هرگز اجازه ندادند که روحیه یاس و ناامیدی بر آنها مستولی شود تا دشمن طمع تجاوز و تصاحب مرز پرگهر را بکند این بار نیز مردم خوب کشورمان در بیست و دوم خرداد سال ۸۸ هماوردی، عظیم خواهند داشت و دشمنان را مایوس و سرخورده خواهند کرد.
سرنوشت
شاید هیچ فرعی از فروع اسلام به اهمیت ولایت نباشد، پذیرش ولایت اشخاص در حوزه اجراء بر اساس صلاحیت آنهاست، صلاحیت معنوی، علمی و اجرایی که شخص والی را، ممتاز از دیگران میکند و دلیل این صلاحیتها در روند عملکرد فردی و اجتماعی شخص معلوم میشود. مردم در یک تعقل جمعی عملکردها را میسنجند و مراد و مطلوبشان را برای مدیر مسئول اجرایی کشور انتخاب میکنند.
سرنوشت مسیر اجرایی کشور در راهبرد مدیر مسئول اجرایی کشور است تا توازن خط سیر گذشته به آینده را با مطلوب ساختن وضع موجود حفظ کند و ثبات مدیریت و مدیران او در حرکت اجرایی بالنده، مردم را نسبت به سرنوشتشان امیدوار سازد و حلقههای اقتصاد کشورمان را در بخشهای تولید، خدمات و مصرف به یکدیگر پیوند دهد و نه تنها حلقه مصرف داخلی، بلکه حلقه مصرف همسایگان را نیز به حلقه خدمات و تولید کشورمان متصل سازد تا شکوفایی اقتصاد کشورمان، زمینهساز استقلال اقتصادی ملت بزرگ ایران در جهان باشد.
احمد اسماعیلتبار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست