شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

ترشی بادنجان کبابی


ترشی بادنجان کبابی

بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

بوی دود بادنجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

مواد لازم :

بادنجان: یک کیلوگرم

سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم

هویج: ۲۰۰ گرم

سرکه: یک لیتر

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند: پنج عدد

گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه :

بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.