چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ مخلوط گوشت


ساندویچ مخلوط گوشت

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ شش حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ یک قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ سه چهارم فنجان سرکه
▪ یک سوم فنجان …

مواد لازم برای چهار نفر

یک عدد پیاز خرد شده

شش حبه سیر

دو قاشق مرباخوری پودر فلفل

یک قاشق مرباخوری رب گوجه

دو قاشق مرباخوری سس خردل

سه چهارم فنجان سرکه

یک سوم فنجان سس کچاپ

یک چهارم فنجان شکر

نمک

۳۰۰ گرم گوشت قرمز

نان همبرگر

طرز تهیه

پیاز خرد شده را با حبه سیر، پودرفلفل، رب گوجه، سس خردل، سرکه و سس کچاپ و شکر و نمک با هم در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود.

یک چهارم قابلمه مناسب را از آب پر کرده و گوشت را در آن برای دو ساعت بپزید تا حدی که نرم شود. وقتی گوشت سرد شد آن را خرد کرده و در سسی که تهیه کرده اید، بریزید. سپس نان همبرگر را با چاقویی تیز از وسط نصف کرده و از مخلوط درون آن بریزید و آن را گرم سرو کنید.

[مریم سعادتی]