سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
۳ نکته از برنامه نود
۱) سازمان لیگ برتر ایران از مدتی پیش تصمیم گرفته هر هفته بازیکن، مربی و تیم اخلاق را معرفی کند اما ملاک این انتخابها چندان روشن نیست. مثلا این هفته مجتبی جباری بازیکن تیم استقلال تهران بازیکن اخلاق شده بیآنکه کسی بداند در بازی با استقلال اهواز او چه کار ویژهای کرده که از دیگر بازیکنان متمایزش کند. عجیبتر از این، انتخاب مربی اخلاق هفته است. در اینکه غلامحسین پیروانی از خوشاخلاقترین و جوانمردترین مربیان فوتبال ایران است، تردیدی نیست اما او در شرایطی به عنوان مربی اخلاق هفته انتخاب شده که درآخرین دقایق بازی با صباباتری، عصبانیتش از یکی از دستیارانش را با سر و صدای زیاد و پرتاب بطری آب نشان داده است. مسوولان کنترل اخلاق سازمان لیگ برتر هم که ظاهرا خود را موظف میدانند هر هفته به نوبت چند الگوی اخلاقی معرفی کنند، بیخبر از بازی مقاومت سپاسی - صباباتری قرعه را به نام پیروانی زدهاند.
۲) تیم ملی فوتسال ایران به زودی برای بازی در جام جهانی به برزیل میرود. ایران با اسپانیا (قهرمان جهان)، اروگوئه، جمهوری چک و لیبی همگروه شده است. عادل فردوسیپور، مجری برنامه نود از حسین شمس، سرمربی تیم ایران میپرسد غیر از اسپانیا از بازی با کدام حریف میترسد و او ناباورانه جواب میدهد: لیبی! شمس توضیح میدهد که فوتسال لیبی با حمایتهای پسر سرهنگ قذافی، پیشرفت زیادی کرده و حتی بالاتر از مصر قهرمان قاره آفریقا شده است. نکته جالب حرفهای شمس اظهار بیاطلاعیاش از شیوه بازی این حریف است. با وجود اینکه لیبی در ماههای اخیر بیش از ۳۰ بازی دوستانه کرده، سرمربی ایران میگوید مسوولان محترم فدراسیون نتوانستهاند فیلم حتی یکی از بازیهای این تیم را به دست او برسانند. یکی از این مسوولان محترم عباس ترابیان، رئیس کمیته فوتسال فدراسیون است که تا همین چند ماه پیش رئیس کمیته روابط بینالملل فدراسیون فوتبال بود! او که کنار شمس نشسته در ابتدای برنامه با اعتماد به نفس توضیح میدهد که به لطف تلاشهای فدراسیون تیم ملی کاملا آماده است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
۳) ایراد عبدالرحمن شاهحسینی، رئیس سابق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، این بود که علاقه زیادی به حضور در رسانهها داشت آنقدر که گاهی در کارهایی دخالت میکرد و حرفهایی میزد که به مسوولیتش ارتباطی نداشت. با این وجود او عادل بود و به هنگام قضاوت مماشات نمیکرد. دوره شاهحسینی در فوتبال ایران دورهای تاریخی بود. برای رئیس کمیته انضباطی علی دایی با یک مربی یا بازیکن تیمی دسته سومی تفاوتی نداشت. چند ماه پس از پذیرش استعفای شاهحسینی، اولین نشانههای بازگشت فوتبال ایران به دوره کدخدامنشی و ملاحظهکاری به چشم میخورد. عادل فردوسیپور از شریفی، رئیس جدید این کمیته میپرسد که چگونه از تخلف سیاوش اکبرپور، احمدرضا عابدزاده و تماشاگران باشگاه پرسپولیس که در بازی با مس کرمان صندلی شکستند و به داور فحش دادند، چشمپوشی شده و او آشکارا از نزدیک بودن بازی پرسپولیس - استقلال حرف میزند. تاسفبرانگیز است اینکه رئیس جدید کمیته انضباطی در توجیه تبرئه سیاوش اکبرپور به ندامت و چشمهای اشکآلود این بازیکن اشاره میکند و میگوید مهم نیست که او پیش از این بارها تخلف کرده و تعهد داده است. مثل اینکه انقلاب شده باشد. شریفی میگوید سوابق انضباطی بازیکنان و مربیان را کنار گذاشته و ملاکش رفتارهای از این به بعد آنها است.
هیوا یوسفی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست