شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
شیرینی فندق
مــــــواد لازم :
مغز فندق بو داده بدون نمك :
: ۲۵۰ گرم
مغز بادام بو داده بدون نمك :
: ۱۵۰ گرم
آرد سفید :
: ۵۰۰ گرم
خاكه قند :
: ۵۰۰ گرم
هل كوبیده نرم :
: یك قاشق سوپخوری
روغن :
: ۳۵۰ گرم
طـــــــرز تهیه :
بادام و فندق را چرخ می كنیم آرد را با روغن سرخ كرده بحدی كه كمی طلائی شود . بعد بادام و فندق و هل را اضافه می نمائیم . باز هم كمی سرخ می كنیم و از روی آتش برمی داریم كمی كه سرخ شد خاكه قند را ریخته و هم می زنیم رویش را با پشت قاشق صاف می كنیم كمی پسته چرخ كرده روی آن می پاشیم ومی گذاریم كاملا سرد شود بعد لوزی یا چهار گوش میبریم وكمی هم خاكه قند روی آن می پاشیم و در ظرف می چینیم .
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ظریف مجلس شورای اسلامی عزاداری
تب دنگی تهران هواشناسی سازمان هواشناسی پشه آئدس شهرداری تهران وزارت بهداشت گرمای هوا قتل پلیس گرما شهر تهران
واردات خودرو دولت سیزدهم خودرو برق قیمت خودرو قیمت دلار مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون عاشورا سینمای ایران محرم سریال تئاتر کربلا امام حسین (ع) امام حسین سینما موسیقی فیلم
فناوری اختلال جهانی
رژیم صهیونیستی اسرائیل یمن غزه دونالد ترامپ فلسطین آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال تراکتور علی علیپور علیرضا بیرانوند
هوش مصنوعی امنیت سایبری فیلترینگ ناسا سیاره زهره موبایل مغز ویندوز همراه اول سامسونگ گوگل تبلیغات
افسردگی کاهش وزن آلزایمر سیب زمینی