چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
هزینه درمان ارتودنسی
ممکن است شما به دنبال درمان ارتودنسی و بهدستآوردن لبخند سالم و زیبا باشید، ولی با مشکلات اقتصادی زیادی که امروزه همه ما داریم نگرانیهایی در ارتباط با هزینه درمان آن وجود دارد. بهتر است بدانید که هزینه درمان ارتودنسی بسته به نوع مشکل، شدت آن، طول دوره درمان و اینکه توسط چه کسی و حتی در کجا درمان میشوید متفاوت است.
با اطلاعاتی که من دارم میانگین این مبلغ در درمانگاههایی که درمان ارتودنسی را انجام میدهند در محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان و در مطبهای متخصصان ارتودنسی بالای ۲ میلیون تومان است که در هر دو گروه به صورت اقساطی از بیماران دریافت میشود. این به آن معنی است که برای داشتن دندانهای ردیف و زیبایی بیشتر علاوه بر وقتی که باید صرف کنید هزینه نسبتا بالایی را هم باید بپردازید. مثل بسیاری از تصمیمات مهم زندگی، برای چنین تصمیمی نیز لازم است بررسی خوبی انجام دهید.
هزینه نهایی درمان ارتودنسی وابسته به انتظار نهایی بیمار از درمان است. گاهی اوقات خواسته بیمار در حد ردیفکردن دندانها و گاهی برای تغییر فرم کلی صورت است. طبیعی است که روش درمان در این دو گروه متفاوت بوده و هزینه متفاوتی را درپی خواهد داشت. گاهی اوقات نیز بیمارانی به ما مراجعه میکنند که مشکل اصلی خود را یک دندان خاص مثل دندان نیش عنوان میکنند. اینکه بخواهیم با کاستن از وسایل مورد نیاز درهزینه درمان صرفهجویی داشته باشیم در اغلب موارد از نظر علمی محدودیتهایی دارد.
معمولا درمانهایی که صرفا به حرکت دادن دندانها مربوط میشود از درمانهایی که برای تغییر موقعیت استخوانها چه با روشهای اصلاح رشد و چه با کمک روشهای جراحی انجام میشود ارزانتر هستند. جالب است بدانید هزینه چنین درمانهای سادهای در ایران بسیار ارزانتر از درمانهایی است که در کشورهای خارجی انجام میشود و هزینه این درمانها در سایر کشورها حداقل ۲تا۳برابر بیشتر است.
مساله دیگر آن است که فرد درمان کننده چه کسی است و چه مهارت و رتبه علمی دارد. سلسله مراتبی که از نظر علمی برای این رشته وجود دارد به این صورت است که فرد با اخذ درجه دکتری، دندانپزشک است. با ادامه تحصیل در دوره تخصصی در دانشگاه به مدت ۳ تا ۴ سال فرد به درجه تخصص میرسد.
اگر این فرد در امتحان شفاهی و کتبی پایان دوره تخصص موفق شود دارای بورد تخصصی خواهد شد. فردی که دارای بورد تخصصی باشد میتواند به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه مشغول به کار شده و به درجات استادیاری، دانشیاری و در نهایت استادی نایل شود. اینکه درمان شما را چه کسی در این طیف انجام میدهد قطعا اهمیت دارد.
برای کسانی که درمان خود را در کلینیک یا درمانگاه انجام میدهند نگرانیهایی وجود دارد. تغییر پزشک درمانکننده به دلیل نظر مدیر کلینیک یا متخصص درمانکننده همواره برای این بیماران دردسر ساز است.
با توجه به طولانی بودن درمان ارتودنسی، اطمینان از حضور متخصص درمانکننده در محل یک نوع آیندهنگری بجاست که احتمالا شما را از بسیاری از مشکلات مثل تکرار درمان یا پرداخت هزینه اضافی دور میکند.
دکتر محمدامین نریمانی
متخصص ارتودنسی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست