یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

نودل مرغ و سبزی


نودل مرغ و سبزی

● مواد لازم:
- نودل سبوس دار- ۴۰۰ گرم
- بوته کلم بروکلی- یک بوته
- سینه مرغ بدون پوست- نیم کیلوگرم
- سس سویا- یک چهارم پیمانه
- روغن کنجد- یک قاشق مرباخوری
- زنجبیل خردشده- یک قاشق مرباخوری
- …

مواد لازم:

- نودل سبوس دار- ۴۰۰ گرم

- بوته کلم بروکلی- یک بوته

- سینه مرغ بدون پوست- نیم کیلوگرم

- سس سویا- یک چهارم پیمانه

- روغن کنجد- یک قاشق مرباخوری

- زنجبیل خردشده- یک قاشق مرباخوری

- فلفل سیاه- به میزان کافی

- مقدار کمی اسفناج

- روغن- به میزان کافی

طرز تهیه:

نودل ها را طبق دستور بپزید و کنار بگذارید. کلم بروکلی را به صورت گل های کوچک در بیاورید. سینه مرغ را به برش های نازک در بیاورید و کنار بگذارید. اسفناج را پس از شستن و آبکشی خرد کنید. در تابه کمی روغن بریزید و با حرارت متوسط به مدت ۴ دقیقه کلم بروکلی و اسفناج را مرتب هم بزنید تا نرم شود سپس روی بشقاب بریزید. کمی روغن به تابه اضافه کنید و با حرارت متوسط به مدت ۴ دقیقه برش های مرغ را تفت دهید تا از حالت خامی در بیاید، سبزی و نودل را به آن اضافه کنید. روغن کنجد، زنجبیل و سس سویا را با هم مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا نودل کاملا داغ شود. به جای نودل می توان از ماکارونی نیز استفاده کرد.