سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی عسلی


شیرینی عسلی

▪ مواد لازم:
- کره نرم - ۱۱۳ گرم
- عسل - ۳ قاشق غذاخوری
- آرد - یک پیمانه
- نمک - نصف قاشق مرباخوری
- وانیل - کمی
- مغز ( گردو، بادام یا فندق و...) خرد و تفت داده شده - یک پیمانه
- آلبالوی خشک بدون هسته …

مواد لازم:

- کره نرم - ۱۱۳ گرم

- عسل - ۳ قاشق غذاخوری

- آرد - یک پیمانه

- نمک - نصف قاشق مرباخوری

- وانیل - کمی

- مغز ( گردو، بادام یا فندق و...) خرد و تفت داده شده - یک پیمانه

- آلبالوی خشک بدون هسته - نصف پیمانه

- پودر قند - سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

کره را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. عسل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد، نمک، وانیل، مغز و آلبالو را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را در فویل نایلونی بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر را به شکل گردو در آورید و بر کاغذ روغنی چرب شده ای که روی سینی فر قرار داده اید با کمی فاصله بچینید و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. پس از آن که شیرینی ها را از فر در آوردید، آن را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کمی خنک شود. شیرینی های ولرم را درون پودر قند بغلتانید و پس از این که کاملا خنک شد دوباره در پودر قند بغلتانید.