چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

ترشی خرما


خرما  :  ۱۰۰۰ گرم
نمک  :   قدری
سماق  :  ۵۰۰ گرم
آب تمر  :  ۵۰۰ گرم
آب لیموترش  :  ۱ فنجان
سیر  :  ۲ عدد
ادویه  :  ۴ قاشق مربا خوری
دارچین  :  ۲ قاشق مربا خوری
فلفل  :  ۲ قاشق مربا خوری
این ترشی بدون سرکه تهیه …

خرما  :  ۱۰۰۰ گرم

نمک  :   قدری

سماق  :  ۵۰۰ گرم

آب تمر  :  ۵۰۰ گرم

آب لیموترش  :  ۱ فنجان

سیر  :  ۲ عدد

ادویه  :  ۴ قاشق مربا خوری

دارچین  :  ۲ قاشق مربا خوری

فلفل  :  ۲ قاشق مربا خوری

این ترشی بدون سرکه تهیه می‌شود و بسیار مطلوب می‌باشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده است.

سماق را دو سه لیوان آب خیس می‌کنیم و می‌گذاریم رسوب کند و آب آن ترش شود. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس می‌کنیم (حدود ۲۴ ساعت باید بماند) تا آب تمبر نیز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف می‌کنیم و با آب لیمو مخلوط می‌سازیم چند جوش می‌دهیم بعد خرما را از چرخ رد می‌کنیم و با آب سماق و تمبر و آبلیموی جوشیده مخلوط می‌کنیم. برای اینکه خرما کاملاً حل شود ممکن است این مخلوط را یکی دو جوش بدهیم بعد با ادویه مخلوط می‌سازیم و در صورتی‌که بخواهیم سیر مصرف کنیم سیر را با کمی آب لیمو چند جوش می‌دهیم، بعد نرم می‌کوبیم و با ترشی مخلوط می‌نمائیم.