یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
ترشی خرما
خرما : ۱۰۰۰ گرم
نمک : قدری
سماق : ۵۰۰ گرم
آب تمر : ۵۰۰ گرم
آب لیموترش : ۱ فنجان
سیر : ۲ عدد
ادویه : ۴ قاشق مربا خوری
دارچین : ۲ قاشق مربا خوری
فلفل : ۲ قاشق مربا خوری
این ترشی بدون سرکه تهیه میشود و بسیار مطلوب میباشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده است.
سماق را دو سه لیوان آب خیس میکنیم و میگذاریم رسوب کند و آب آن ترش شود. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس میکنیم (حدود ۲۴ ساعت باید بماند) تا آب تمبر نیز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف میکنیم و با آب لیمو مخلوط میسازیم چند جوش میدهیم بعد خرما را از چرخ رد میکنیم و با آب سماق و تمبر و آبلیموی جوشیده مخلوط میکنیم. برای اینکه خرما کاملاً حل شود ممکن است این مخلوط را یکی دو جوش بدهیم بعد با ادویه مخلوط میسازیم و در صورتیکه بخواهیم سیر مصرف کنیم سیر را با کمی آب لیمو چند جوش میدهیم، بعد نرم میکوبیم و با ترشی مخلوط مینمائیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست