یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
پاستا با قارچ و میگو

میگو را در آب جوش گذاشته و بعد از چند دقیقه برمیداریم. ماکارونی را طبق معمول آماده میکنیم. قارچ را خرد میکنیم و میشوییم و با ۵۰ گرم کره سرخ میکنیم. رب گوجهفرنگی را در کمی آب حل میکنیم و پیاز سرخشده را در ظرفی میریزیم و روی اجاق میگذاریم و رب گوجهفرنگی را با شکر داخل پیاز سرخشده میریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس میریزیم و کمی به هم میزنیم.
ماکارونی را در ظرفی میریزیم و ۵۰ گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار میدهیم و میگذاریم روی آتش تا کره آب شود. ماکارونی را با سایر مواد مخلوط میکنیم و جعفری خردشده را به آن اضافه میکنیم و در دیس میکشیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست