سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

املت به سبک اسپانیایی


املت به سبک اسپانیایی

● مواد لازم
▪ ۸ عدد تخم مرغ
▪ ۲ عدد سیب زمینی بزرگ
▪ نمک و فلفل
▪ روغن زیتون
● دستور پخت
سیب زمینی ها را پوست کنده، بشویید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.روغن زیتون را در یک ماهیتابه …

مواد لازم

۸ عدد تخم مرغ

۲ عدد سیب زمینی بزرگ

نمک و فلفل

روغن زیتون

دستور پخت

سیب زمینی ها را پوست کنده، بشویید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ و پهن بریزید و بگذارید تاداغ شود. سیب زمینی ها را درون ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

یک کاسه بزرگ آماده کنید. تخم مرغ ها را در آن بشکنید و آنقدر آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.سپس نمک . سیب زمینی را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با دستگاه مخلوط کن بزنید و برای چند دقیقه ای کنار بگذارید.مخلوط آماده شده را در ماهیتابه ریخته و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بپزند. سپس املت پخته شده را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خوب بپزد.این غذا را بنابر سلیقه شخصی تان می توانید داغ و یا سرد سرو کنید.