یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
نمک خوراکی و فشارخون
فشارخون تابعی از مواد مختلف و همچنین فعالیت دستگاههای مختلفی مانند قلب و سرخرگهاست. بخشی از فشار که تابع مواد موجود در خون است در اثر افزایش میزان نمک در خون افزایش پیدا میکند و میزان نمک موجود در خون نیز خود بستگی به دو مساله دارد، یکی خوردن نمک و دیگری دفع نمک از بدن.
پس روشن است که خوردن نمک خوراکی زیاد از عوامل افزایشدهنده فشارخون است و در صورتی که فرد استعداد فشارخون بالا داشته باشد دفع نمک از بدن وی نیز به آسانی انجام نمیشود و تجمع نمک باعث افزایش فشارخون میشود. متخصصان تغذیه اعتقاد دارند برای کاهش مقدار مصرف نمک طعام باید ذائقه کودک را از نخستین سال زندگی به غذاهای کمنمک و بینمک عادت دهیم تا در آینده کمتر مبتلا به فشارخون بالا شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست