یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خامه کاراملی


مواد لازم خامه کاراملی


شکر     ½ پیمانه
آب     2 قاشق غذاخوری
نمک     کمی
خامهٔ غلیظ     2 پیمانه

 


طرز تهیه خامه کاراملی



طرز تهیه خامه کاراملی

    یک کاسهٔ بزرگ بر می داریم و داخل آن را پر از یخ می کنیم. در یک قابلمهٔ مناسب، شکر، آب و نمک (نمک به اندازه ای که بین دو انگشت شصت و اشاره قرار می گیرد) را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و مواد را مخلوط می کنیم تا شکر کاملاً حل شود. سپس آن را بدون هم زدن روی حرارت می گذاریم تا شکر قهوه ای کهربایی شود. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، خامه را به طور پیوسته داخل قابلمه می ریزیم. (وقتی این کار را می کنیم شروع به جز جز کردن می کند) قابلمه را به روی حرارت ملایم بر می گردانیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا مخلوط شوند.
    مایه را داخل یک ظرف می ریزیم و آن ظرف را داخل کاسهٔ پر از یخ به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا خیلی سرد شود. در این مدت، هر از چند گاهی مواد را هم می زنیم. این دسر را می توان برای مدت یک شب در یخچال نگه داشت. قبل از سرو کردن، آن را خوب می زنیم به طوری که اگر قاشق را از آن در آوریم مقداری از آن به صورت قله بالا بیاید و بماند. سپس آن را سریعاً به همراه کیک یا دسر سرو می کنیم.
 


طرز تهیه خامه کاراملی

نکات تکمیلی در مورد خامه کاراملی

خامه کاراملی جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
خامه کاراملی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خامه کاراملی