سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

تارت کاسترد لیمویی


تارت کاسترد لیمویی

● مواد لازم برای تهیه نان تارت:
▪ کره - ۱۲ قاشق غذاخوری.
▪ شکر - نصف لیوان .
▪ وانیل - نصف قاشق مرباخوری.
▪ آرد - یک و سه چهارم لیوان
● مواد لازم برای داخل تارت:
▪ لیمو - ۴ عدد (حدود نصف لیوان).
▪ …

مواد لازم برای تهیه نان تارت:

کره - ۱۲ قاشق غذاخوری.

شکر - نصف لیوان .

وانیل - نصف قاشق مرباخوری.

آرد - یک و سه چهارم لیوان

مواد لازم برای داخل تارت:

لیمو - ۴ عدد (حدود نصف لیوان).

شکر - یک و نصف لیوان .

کره - ۸ قاشق غذاخوری .

تخم مرغ درشت - ۴ عدد .

نمک - یک هشتم قاشق چای خوری.

طرز تهیه نان تارت:

شکر و کره را هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

وانیل را به آن اضافه کنید.

آرد و نمک را با هم الک کنید و سپس به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و روی دور کم بزنید.

خمیر را روی سطح آغشته به آرد با کمک وردنه باز کنید و در قالب مخصوص تارت پهن کنید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

با کمی کره یک طرف کاغذ فویل را چرب کنید و قسمت چرب شده را روی خمیر تارت قرار دهید. روی فویل را با لوبیا یا برنج خام پر کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

سپس فویل و لوبیا را بردارید و با چنگال روی خمیر تارت سوراخ ایجاد کنید و دوباره به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.

طرز تهیه کاسترد لیمو:

پوست لیمو را بدون قسمت سفید داخل آن رنده کنید. آب لیمو را بگیرید و کنار بگذارید. پوست لیمو و شکر را در غذاساز با هم مخلوط و سپس با کره ترکیب کنید. در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و سپس آب لیمو و نمک را بیفزایید. مواد را در قابلمه بریزید و در حالی که مرتب هم می زنید روی حرارت کم بپزید تا غلیظ شود. کاسترد آماده شده را روی نان تارت بریزید و بگذارید خنک شود و خود را بگیرد.