یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سکنجبین


طرز تهیه سکنجبین

● مواد لازم
▪ شکر: ۳ کیلو
▪ نعناع: ۲ کیلو
▪ سرکه: ۰.۵ تا ۱ پیمانه
▪ گلاب: کمی
● طرز تهیه
شکر را با آب به اندازه کافی می‌جوشانیم و صاف می‌کنیم. نعناع را پاک کرده و می‌شوییم. نعناع را ۳ تا …

مواد لازم

شکر:

۳ کیلو

نعناع:

۲ کیلو

سرکه:

۰.۵ تا ۱ پیمانه

گلاب:

کمی

طرز تهیه

شکر را با آب به اندازه کافی می‌جوشانیم و صاف می‌کنیم. نعناع را پاک کرده و می‌شوییم. نعناع را ۳ تا ۴ دسته می‌کنیم و با نخ یا چوب می‌بندیم. سپس داخل شکر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سرکه و گلاب را اضافه کرده بگذارید کمی بجوشد. هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.

موارد مورد توجه

۱) سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می‌شود.

۲) در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می‌شود.



همچنین مشاهده کنید