پنجشنبه, ۲۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 13 June, 2024
طرز تهیه چیپس میوه برای شب یلدا
با استفاده از این دستور العمل ساده به راحتی می توانید چیپس هاس میوه ای را در منزل تان درست کنید.
ابتدا ۱ لیوان شکر رو با ۳/۴ لیوان آب بذارید ۵ دقیقه بجوشه. در این مدت میتونید میوه ها تون رو چیپس کنید. تقریبا میشه از هر میوه ای استفاده کرد و همه شون خوب جواب میدند. فقط سعی کنید موز ها و توت فرنگی هاتون سفت باشند که چیپسهاتون فرم خودش رو خوب حفظ کنه
برای سیب، من سیبهای "گرنی اسمیث" رو پیشنهاد میکنم چون سفت تر و ترد تر و ترش مزه هستند و بهتر جواب میده. البته این سیبها کیلویی ۴۰۰۰ تومنه و تقریبا دونه ای ۱۰۰۰ تومن میشه. من سیب قرمز و زرد رو هم امتحان کردم ولی باز مزه سیب سبز رو ترجیح میدم. برای بریدنش ابتدا وسطش رو با این کاتری که توی تصویر میبینید و برای دلمه ها ازش استفاده میشه، خالی کنید. بعد برشهای یک اندازه بزنید. اگه نمیتونید درست اینکار رو انجام بدید، پیشنهاد میکنم از مندلین یا رنده چیپس زن استفاده کنید تا بعد بعضیهاشون که نازکترند نسوزند!
میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی میوه هایی مانند توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید. توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. برای من ۱۲۰ درجه سانتیگراد بود و اگه کمترش میکردم فرم خاموش میشد. پس شما ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. یعنی به سایز و ضخامت میوه ها تون توجه کنید. من گریپ فروت که میوه محبوبمه رو هم ازش چیپس خشک درست کردم. ولی شما اگه دوست ندارید با همون پرتقال خونی و پرتقال ساده و نارنگی کار کنید. آناناس فراموش نشه که خیلی خوشمزه است. کافیه یه کمپوت بخرید و دیگه خودش حلقه شده و آماده است.
معمولا از ۱ ساعت تا ۳ ساعت بسته به فر یا میوه ها مدت زمان موندنشون توی فر متغیره.
مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.
به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید و هر دو برای من جواب داده.
نکته جالب اینه که چون میوه ها رو توی شربت زدیم و بعد خشکش کردیم، چیپس پرتقالش خوشمزه تر از چیپسهای آماده بازار میشه و پوستش دیگه تلخ نیست و میتونید کامل یه دفعه همه اش رو بچپونید توی دهنتون!
چیپسهای توت فرنگی و موز من تموم شد! آناناسها هم نفسهای آخرشون رو میکشند. کم کم ترتیب کیویها رو هم میدم... فکر نکنم چیزی به عید برسه.
اگه سینی اول و دومتون خراب شد نا امید نشید. در تصویر میبینید که چیپسها خوشگل از آب در اومدند... پس با کمی حوصله میتونید به نتیجه مطلوب برسید. موفق باشید.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت سیزدهم علیرضا زاکانی ریاست جمهوری مصطفی پورمحمدی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی پلیس تهران محیط زیست قوه قضاییه شهرداری تهران قتل سرقت آموزش و پرورش دستگیری
قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو خودرو حقوق بازنشستگان مسکن سایپا همستر کامبت چین قیمت خودرو بازار خودرو بورس
تلویزیون همایون شجریان جهان سریال سینما کتاب رسانه ملی سینمای ایران فیلم
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان مریخ دانشجویان
رژیم صهیونیستی عراق فلسطین غزه روسیه آمریکا جنگ غزه حماس حزب الله لبنان فرانسه علی باقری کنی یمن
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی ایران تیم ملی بازی لیگ برتر لیگ برتر ایران
ایلان ماسک اینترنت اپل گوگل هوش مصنوعی خودروهای وارداتی خودرو برقی سامسونگ روزنامه ایرانسل
رژیم غذایی سبک زندگی سیگار کاهش وزن بارداری گرمازدگی