پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024
مجله ویستا

پودینگ سیب کاراملی


پودینگ سیب کاراملی

● مواد لازم
▪ سیب درشت و کمی ترش- ۲ عدد بزرگ
▪ پودر دارچین- سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ شکر قهوه ای (یا سفید) - نصف پیمانه
▪ عسل- ۲ قاشق غذاخوری
▪ کره یا مارگارین- ۲ قاشق غذاخوری
▪ گردوی …

مواد لازم

سیب درشت و کمی ترش- ۲ عدد بزرگ

پودر دارچین- سه چهارم قاشق مرباخوری

شکر قهوه ای (یا سفید) - نصف پیمانه

عسل- ۲ قاشق غذاخوری

کره یا مارگارین- ۲ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده- یک چهارم پیمانه

شیر- یک و یک چهارم پیمانه

وانیل- کمی

پودر جوز هندی- یک چهارم قاشق مرباخوری

نان تست- ۸ تا ۱۰ برش

تخم مرغ زده شده- ۳ عدد

طرز تهیه :

سیب را پوست کنید و پس از در آوردن قسمت وسط برش بزنید و در یک چهارم لیوان آب به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و روی ظرف را بپوشانید. بگذارید سیب به مدت ۷ دقیقه بپزد تا نرم شود. سیب را از صافی رد کنید و در کاسه قرار دهید. در این مرحله دارچین را به سیب اضافه کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه کارامل، شکر، عسل و کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و سپس در ظرف پیرکس بریزید. گردوها را نیز روی آن بپاشید.

تخم مرغ، شیر، وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

یک لایه نان روی کارامل و گردو بچینید، سیب پخته شده را روی آن قرار دهید، بقیه نان را روی سیب بچینید. مخلوط تخم مرغ را روی نان بریزید. نان را کمی با قاشق فشار دهید تا کاملا آغشته به مخلوط تخم مرغ شود.

ظرف پیرکس را با فویل بپوشانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲۰ دقیقه قبل از سرو، ظرف را از یخچال خارج کنید و بدون پوشش به مدت ۴۵ دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰سلسیوس قرار دهید. با استفاده از چاقو لبه پودینگ را از ظرف جدا کنید و پس از ۱۵ دقیقه پودینگ را در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.