جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
این ۱۰ ماهی را نخورید
ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند. این خوراکی سرشار از پروتئین و چربی های مفید برای بدن است. باعث بهبود کارکرد مغز نیز می شود و به اصطلاح هوش را زیاد می کند. اما مساله این است که همه ماهی ها خوب نیستند. برخی از انواع آنها هستند که ضررشان بیشتر از مفید بودنشان است و باید از مصرف آنها پرهیز کنید.
گربه ماهی
گوشت این ماهی حاوی آنتی بیوتیکی است که برای بدن ضرر دارد.
مارماهی
گوشت این ماهی حاوی مقدار زیادی پیسیبی (نوعی ماده شیمیایی سمی) و جیوه است.
ماهی ماکرل
این ماهی شکم سپید و پشت سبز رنگ با نوارههای آبی دارد و بومی شمال اقیانوس اطلس است. گوشت ماکرل مقداری زیادی جیوه دارد.
روفی نارنجی
این ماهی نیز حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی بس (وارداتی از شیلی)
این ماهی نیز همچون روفی نارنجی حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
کوسه
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
میگوی وارداتی
میگوی وارداتی حاوی آنتی بیوتیک و پسماندهای شیمیایی است.
اره ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
تاج ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی تن بلوفین
حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست