پنجشنبه, ۲۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 13 June, 2024
مجله ویستا

پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)


پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)

● مواد لازم :
▪ کلم بروکلی ۶۰۰ گرم
▪ پیاز ۵۰ گرم
▪ سیر نصف حبه
▪ کره ۴۰ گرم
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ فلفل به مقدار لازم
▪ تخم مرغ ۴ عدد خامه یک چهارم لیتر
▪ بادام ۴۰ گرم
▪ جوز هندی به …

مواد لازم :

کلم بروکلی ۶۰۰ گرم

پیاز ۵۰ گرم

سیر نصف حبه

کره ۴۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ ۴ عدد خامه یک چهارم لیتر

بادام ۴۰ گرم

جوز هندی به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت میدهیم تا به رنگ طلایی درآید.کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و میگذاریم ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد.تخم مرغها را با خامه مخلوط میکنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه میگذاریم بپزد.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۸.aspx