یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
سالاد کدو حلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی: 250 گرم
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
نمک: یک دوم قاشق چای خوری
پاپریکا: یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
گلابی درشت (پوست کنده و خرد شده): یک عدد
آل لیمو سنگی: به مقدار لازم
برگ اسفناج (تازه): 50 گرم
پنیر کمبر (نازک برش داده شده): 90 گرم
گردو (درشت خرد شده): 20 گرم
مواد لازم سس:
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
سس خردل: سه چهارم قاشق چای خوری
عسل: سه چهارم قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک: یک دوم قاشق چای خوری
آب لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. کدو حلوایی را به ابعاد کوچک (حدود 2 سانتیمتر) برش دهید. به آن روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بزنید و حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شود.
2. برگ اسفناج را کف ظرف سرو قرار دهید. برش های گلابی، چند قطره آب لیمو ترش، کدو حلوایی کباب شده و برش های پنیر را اضافه کنید. سس را روی سالاد بریزید و گردوی درشت خرد شده بپاشید.
3. برای تهیه سس، تمامی موارد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت سیزدهم گامبیا دولت حسین امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس افغانستان
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس اوکراین یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون