چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

استقلال مالی


استقلال مالی

کتاب های زیادی در مورد استقلال مالی به رشته تحریر درآمده است.
بسیاری از انسان ها به این مسئله علاقه مندند ولی متأسفانه به هدف خود نمی رسند. چرا؟ زیرا اجازه می دهند اشتباه در اولویت …

کتاب های زیادی در مورد استقلال مالی به رشته تحریر درآمده است.

بسیاری از انسان ها به این مسئله علاقه مندند ولی متأسفانه به هدف خود نمی رسند. چرا؟ زیرا اجازه می دهند اشتباه در اولویت بندی ها، خودخواهی ها و چشم و همچشمی ها بر هزینه های شان تأثیر منفی بگذارد.

راز استقلال مالی

۱) قرض های خود رابه هر طریق ممکن بپردازید. بیشتر مردم با این توصیه مخالف هستند ولی یادتان باشد برای کسب استقلال مالی باید از هزینه های ماهیانه کاست. در واقع این کار اولین گام است.

۲) به فکر تحت تأثیرقراردادن اطرافیان نباشید! آیا می دانید مردم برای تحت تأثیر قراردادن دیگران چقدر هزینه می کنند؟ برای پاسخ دادن به این سوال کافی است کالاهایی را که می خرید در نظر بگیرید. آیا واقعا به همه آنها احتیاج دارید؟ اتومبیل شیک، خانه مجلل و بزرگ و جواهرات گران قیمت را برای چه می خواهید؟ برای نشان دادن به مردم؟!

فراموش نکنید این کار برای شما به قیمت زیادی تمام خواهد شد و مجبور می شوید تا مدتها قسط بپردازید!

۳) پس انداز کردن را در اولویت قرار دهید. از همان ابتدای شروع به کار بخشی از درآمد خود را پس انداز کنید. این کار بهترین روش برای اندوختن سرمایه، رسیدن به انضباط مالی و یافتن راه های خلاقانه برای صرفه جویی می باشد. مشکل اینجاست که بسیاری از ما دیر به این فکر می افتیم و از این رو مجبور می شویم بیشتر از ۹۰ درصد درآمد خود را صرف پرداخت اقساط کنیم!

۴) از سرمایه گذاری نهراسید. توصیه ما به جوانان این است که از سرمایه گذاری بیم نداشته باشند و به عنوان مثال ده درصد درآمد خود را صرف خرید سهام کنند. آنها فرصت کافی برای رویارویی با فراز و نشیب های زندگی را دارند. البته امکان دارد آنها مبلغی از دست بدهند. ولی حداقل در آینده هیچ گونه تأسفی نخواهند خورد.

۵) در آستانه رسیدن به استقلال مالی محافظه کار باشید. هرچند ما به جوانان توصیه می کنیم از سرمایه گذاری نهراسند ولی توصیه ما به افراد مسن این است که جانب احتیاط را از دست ندهند. مراقب اوضاع بازار باشید و از بازگشت سرمایه خود مطمئن شوید. باید وضعیت مالی شما به گونه ای باشد که در اثر نوسانات بازار دستخوش تغییرات شدید نشود. شما باید در این مرحله تنها به فکر حفظ سرمایه خود باشید.

۶) خودتان در مورد وضعیت ایده آل تصمیم گیری کنید. اجازه ندهید دیگران نظر خود را در مورد سرمایه لازم برای دوران بازنشستگی به شما تحمیل کنند. بیشتر مردم در این مورد اغراق می کنند. اگر به مرحله ای رسیده اید که تمام قرض های خود را پرداخته اید و سرمایه لازم برای برطرف کردن نیازهای خود را فراهم آورده اید کافی است!

رسیدن به استقلال مالی عملی است. تعداد زیادی از مردم به این هدف دست می یابند و شما می توانید از آنها الگو بگیرید. هرچه زودتر دست به کار شوید بهتر است. مطمئن باشید ارزش آن را دارد!